Volkswagen получава помощ от... Путин

Президентът на Русия Владимир Путин е обещал на главния директор на Volkswagen Матиас Мюлер да помогне на марката.

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen получава помощ от... Путин | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма автомобилна марка по -добра отАК47в директен сблъсък:))))

е за кви чистачки става дума не правехме ли тука седалките на бмв и електрониките за много други марки?

А не може ли в България да им правим чистачките на тези коли? ПОНЕ ТОВА Тука хората измреха от мизерия

Можеше, ако БСП воглаве с Жан Виденов не бяха изгонили "Роувъра" от България, иначе щяхме цели коли да произвеждаме! Сега гласувайте за БСП и ще произвеждаме цели чистачки!

Като гласувахме са ГЕРЪБ пак НИЩО? Най-бедната държава в ЕС. За седем години НИЩО, даже сме назад

За нищо не ставаш Мите. За тва. Никой 2 стинки не дава за тебе.

и тук успяхте да набутате това влечуго и убиец!

Явно се плаща добре да се пише за руснснаците само лошо .Добре нали за това са наети .Извинете може да има и ентосиасти.Може. Дразнещото в коментарите е че тези които се опитват да наложат на другите своето мнение , са некомпетентни в области ,като икономика,математика ',политика и най вече в това с което се опитват маниполация . Предполагам чече някои от изкващите мнение по ралични теми 'нямат способнота да намерят слабото мято на новината, липсват умения ,знания ,житейски опит и ако не талан да положат труд ,да опознаят противника и да поднест слабостите му, по начин който да го компроматира убедително. Успех .Дайте нещо свежо

nali ima demokracia v amerika ... kak taka malka Japan ima poveche avtostriteli ot amerika znachi monopol totalen i diktatura na ceni i kachestvo . syshtoto s gsm operatorite ... a shto se otnasia do volkswagen ,koito ne e karal toyota moje i da se izlyje da si kupi :)

Боже, колко мъка има по света, Боже!

много, ама много, много мъка...

Володя ще им каже как да си подменят резултатите. Имат опит с допинга.

10000 автомобила? Майтап си правите с рашките. Та то Берлин е по-голям пазар за Фолксваге, отколкото цяла раша. А те заблудените вярват на путеф, че Фолксваген има проблеми. Ми всички, дето казват истината в очите в раша са в затвора или убити, та няма кой да каже, че Фолксваген изпревари Тойота и е вече едноличен лидер по продажби в света.

болен здрав носи. Бедните руснаци, дето имат хранително ембарго ще помагат на световния лидер по продажби да си решат проблемите.

не знам сузук ли си или сопол ама който и специализиран сайт да отвориш ще видиш,це до 2015г. Русия е най големият пазар на автомобили в ЕВРОПА.Само през изминалата 2016г.- се изравнява с този на Германия.Но през 2017г. прогнозите на самите немски производитли са ,че Русия ще стане най големит пазар.Не случайно през 2016жг.немски компании от бранша са направили нови инвестиции за 10 млрд.евро, вкл.строителството на завод на Мерцедес.

... продажбите на VW Group в Русия ПРЕЗ ЯНУАРИ са достигнали 9 392 коли ... Пиша го с големи букви, дано го разберете! Т.е. на годишна база се продават над 100 000 автомобила. Ако всеки средно е на цена 10 000 евро(а това са луксозни возила, като цената може и да е над три пъти повече) прави един милярд евро оборот на година. Прилично, а? Хора, четете преди да пишете! Разбира се не може да се сравнява с пазара в САЩ но си е значителна сума!

май и с пазара на Италия не може да се сравнява. Но иначе.. рашките са се загрижили. Какво стана с новата лада? Дето е стара Датчия, само че с по-грозен дизайн?

не зная дали си "инженерче" но си зле както с математиката така и с икономиката-първо няма такава цена на VW като 10000 евро а ако си направиш труда да погледнеш руския автомобилен пазар ще видиш,че там масово се карат японски коли....само по-богатите са с мерцедеси и аудита та не се прави на отворко

Пишеш в търсачката: "best selling cars in Russia" и виждаш, че най-добре продаваата кола е Киа Соларис с 42 хиляди бройки годишно. Та, сам се сещаш, че няма как ВАГ да продават 100000+.