В паника Daimler разглобил Tesla Model X

Германският концерн Daimler изпадна в изключително конфузна ситуация в опита си да спести средства за изучаване на конкуренцията.

Обратно в новината

Коментари - В паника Daimler разглобил Tesla Model X | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко това са пълни лупости

Тази статия ми звучи като опит за евтина реклама! Мерцедес да не могат да си позволят да закупят една кола?! :)))

Могат, ама трябва да чакат ред поне година. А година е много време в бранша. А и не искат да наливат пари в Тесла, че да не я спасят от фалит....

И не могат да предложат двойна и тройна и т.н. сума на някой купил я чрез подставено лице ??? Абе тва е една адски миризлива партенка ...

кой е "даймлер" и ... що трябва да вярваме на глупостите ви !? Нещо за новата ЗАЗ-ка няма ли ?

абе ама верно ли го взимате на сериозно.кои иска да копира от марка за която 90 процента от клиентите им казват че не биха си купили отново техен автомобил.........

Що обърна процентите бе Трольо? 90% от собствениците на Тесла казват, че са изключително доволни от автомобила и биха си го купили отново.

Oh, my... Добро утро, как спахте? На вас не ви ли е ясно, че всеки (било то автопроизводител или производител на части за автомобили) по всякакъв начин се стреми да следи до къде е стигнала конкуренцията. Покупката на кола/части е един от начините. Но това не означава, че закупения продукт е по-добър.

ДОЙЧОВЦИТЕ ГИ ПОБЪЛГАРЯВАМЕ УСПЕШНО!!!!!!!!!!!!!!!!

Жалка картинка! На това му се вика ганьовщина!

Жалка картинка! На това му се вика ганьовщина!

Напълно ги разбирам Мерцедес. Паниката и отчаянието е голямо. Откъде се появи тоя Мъск и предложи автомобил джаджа. И направо 700 коня, с динамика на самолет. Е да седалките не били от Бяха си подредили схемата за години напред - малки вложения, големи печалби. И сега се обзалагам, че ръководството на фирмата е разделено - от една страна старците дето твърдят че схемата работи от 50 години безпогрешно, от друга страна хората дето виждат, че света се променя и искат да са част от новото и да поемат по нов път. Най-вероятно са мениджъри на средно ниво, решили се на отчаяните действия.

Три пъти го четох това и пак нищо не разбрах! Айде да го напишете така, че да се разбира?

Сори, ама тва е пълна простотия! Мерцедес няма да купят 10 коли чрез подставени лица, ами ще правят цигании! Не ме разсмивайте - заплатите в бранша са най-високи в МЕрцедес. Говорим за между 50 000 за обикновени до над 100 000 за инженери годишна заплата! Взимали под наем ... :D :D :D

Никога не е късно да се изложиш. Има една такава поговорка. Явно немчагите яко са задрали в дъното на кризата, че да се изложат по най-дъбилния начин.

Нали Тесла догодина ще фалира, а колите им са безполезни пластмаси, защо ли големите концерни плащат луди пари за да проучват колите им.

Артър Хейли в "Колела" описва как във Форд са разглобили кола до последното болтче, за да я изучават (мисля, че беше Хонда, със сигурност беше япоснска). Въпреки, че това е роман, още тогава е било публична тайна, че такива неща се правят. Книгата излиза 1971-ва година! Нормално е Даймлер да разглоби една Тесла, но да го прави с кола под наем вече си е цигания.

Да, цигания е, ама трябва да чакат две години, докато се вредят за Теслата. А дотогава, ако фалира ;) Звучи ми като като CCIE да наднича в TP-Link :)