В Германия: Русия реши да се състезава с Maybach

Русия планира да влезе в елитната Асоциация на производителите на автомобили висок клас.

Обратно в новината

Коментари - В Германия: Русия реши да се състезава с Maybach | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе цървули от Боколандия, най-бедната държава в ЕС, с най-висока смъртност и т. н., големи познавачи се извъдихте! За сведение: - Русия е един от малкото в света производители на представителни лимузини - още от 30-те години на миналия век, когато на повечето от вас и бащите не са били родени. - Газ-20 Победа от 1945 е първата кола в света с понтонна каросерия, ако някой от вас знае какво е това! Но чукча писател, не читател! - Лада Нива - основател на нов клас коли, държи световен рекорд по време на производство - вече 41 години! - Вижте новата Лада Веста - чудесен и оригинален дизайн, всички нормални екстри. - В Русия имат заводи всички световни производители, но Лада държи над 30% от пазара.

Если сдЯлат молот, купим.

===Парите на арабски шейхове, немски инженери ще помагат, а кой ще я прави, ще трябва да докарат китайски работници , щото боряшник и автомобилне върви!!

Аз първо се стреснах, щото реших, че руските инженери ще помагат на немските, ама то било обратното))))))

В Русия може и да я купуват, за да се маскират разни простосмъртни като "висши държавни чиновници". В Европа едва ли ще пробие.

В Русия може и да я купуват, за да се маскират разни простосмъртни като "висши държавни чиновници". В Европа едва ли ще пробие.

Руска кола - Хахахахахахахахаахахааааа!!!!!! Може ли тези руски ИДИОТИ първо да произведат кламер?

"Maybach" - търговска марка на "Даймлер - Бенц" - Германия. Такъв автомобил в момента не се произвежда. " Rolls-Royce" и "Bentley" са британски марки, собственост на BMW и VAG съответно. "Daimler" - това ас си чисто британски автомобили най-висок клас. Докато са ги произвеждали, кралицата им се е возила само на такива. А руснаците да вземат да оправят качеството на по-прости автомобили като "УАЗ" и ВАЗ. Особено "УАЗ - Патриот" е толкова добре замислен и толкова зле изпълнен, че няма на къде повече.

Daimler (произнася се като Демлер) е британска автомобилна марка, създадена през 1896 г., принадлежала на компанията Daimler Motor Company, специализирала се в производството на луксозни и представителни автомобили. Седалището ѝ е в Ковънтри. През 1960 г. влиза в състава на компанията Jaguar, а след това преминава към Ford Motor Company. На 2 юни 2008 г. корпорацията Ford, притежаваща брандовете Daimler, Jaguar и Land Rover, ги продава на индийската компания Tata Motors.

По-голяма глупост от човек които коментира коли не бях чел. https://link/wiki/Daimler_AG

Това най - новият виц ли е?

И един от най кратките. Те една кола като голф и корла не могат да направят като хората, тръгнали с Майбах да се мерят. Т*ци на рояци.

То хубаво че 'Русия планира да влезе в елитната Асоциация на производителите на автомобили висок клас', но за съжаление - малко и понамирисват краката..

"Страната ще стане конкурент на британските марки Rolls-Royce, Bentley и Maybach, както и на немските Daimler, " Rolls-Royce, Bentley - собственост от много години на VAG, тоест немски. Maybach - винаги е била собственост на Даймлер, тоест отново немска.

Не си съвсем прав. Ролс-Ройс е собственост на БМВ. Не на ВАГините.

Хората се пошегували, а руснаците не разбрали и се дуят. Смешници.

Майбах е британска бе журналя?