В АвтоВАЗ тайно правели емблеми за Mercedes-Benz

Кражбите на части и готова продукция от завода на АвтоВАЗ в Толиати еволюират в нови още по-мащабни схеми за злоупотреби, съобщава порталът Лада.Онлайн.

Обратно в новината

Коментари - В АвтоВАЗ тайно правели емблеми за Mercedes-Benz | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

познайте кое се скапва първо на mercedes-benz

Майстори!

В КРАК С ВРЕМЕТО !!! Едно време в АЗЛК тайно правеха Москвичи с двигател на баварка....

Като не им плащат като хората, приватизирали материалната база и започнали ЧАСПРОМ.

Бе тези не знаят ли каква велика нация са, която всекидневно изобретяват супер-дупер и хипер, самальоти, танкове, подводници и ракети, и които товариш Потин всекидневно показва по телевизията във вид на мултфилмчета, че са тръгнали така да се излагат. Плохо товаришчи, плохо!

некадърните ВАТЕНКИ НЕ МОГАТ един автомобил на световно ниво да направят. Затова щамповат емблеми на Мерцедес-като дори и тях не могат да направят свястно. Светът се чуди аджеба кой е победителят от войната. За руснаците кражбата е като въздуха-без нея те просто не могат да живеят и час. Това е отдавна вече е вградено в генетичният им код. Както учителят ни по икономика в Москва ни казваше: втората част от заплатата, вие трябва да си я откраднете, не разчитайте на държавата. Мурзилките в Русия започват да крадат още от детските ясли и така до гроб. Най-големият крадец в Русия е Путин. Когда пишут "Россия создаст", читать нужно "хотят украсть".

Със сигурност и емблемите не са ги направили, както трябва.

В кражбите ватите нямат равни - в Мурманск наскоро беше отнесен цял ЖП мост.

Намерили са му колая - Жигулка с емблема на Мерцедес :-)))

При тая технологична "напредналост" това могат това правят. Те мерцовете напоследък много се излагат, но ватенките пак не могат да направят повече.

Крадливи пияни мързеливци.

Крадливи мързеливи алкохолици.

Явно говорите за българите :) По-крадливи, мързеливи и алкохолизирани , надали има от тях.