Украйна премахва жълтия сигнал на светофарите

Украйна иска да направи движението в градовете по-строго за шофьорите.

Обратно в новината

Коментари - Украйна премахва жълтия сигнал на светофарите | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цъфната та вързаха, та до светофара стигнаха!!! :))

FuckTheEU

На диваци що им са световари изобщо?

сега като работи транслатора сменете и новата верся със старата ио повече хора ще идват ./..................... дираджиници още несъм размислел дали да идвам .......? чакам старата версия иначе зчезвам като много останали тук марсянци

дфхдфхдфхд а транслатора работи бе ,,,,,,,, да ви пикам на транслатора бе

Много правилно, за какво е жълтия цвят като има време - секунди на всеки светофар ??

Украйна щяла да прави светофара син-жълт. На синьо ще спират и ще тръгват.

Аз па викам да маанат червеното - некак си по-демократично е. А и напълно ще разклатят психиката на червена русия.

Жълтото след червено не трябва да го има изобщо. Жълто трябва да е само след зелено. След червено задължително да следва зелено. Пълно е с малоумници, които потеглят на жълто макар че то е предназначено за тези, които са се засилили на зеленото и не могат да спрат. Е те трябва да бъдат спрени

А бе, за украинците не знам, но в България трябва да се направи нещо по въпроса. Пълно е с малоумници, минаващи на жълто и червено. Дори на кръстовища, на които има пътен полицай. Отдавна си мисля, че към светофарите трябва да се монтират синхронизирани автоматични картечници. Едрокалибрени. Тарикатите минаващи на червено - на решето с поне 10 големи кръгли дупки. Ефектът ще е двоен. Хем проблемът ще се реши, хем и средното ниво на интелигентност на нацията ще се повиши.

Предлагам им да премахнат и зеления! И да се придвижват по скрити подстъпи.

USpaинците не са народ. Както и македонците не са. За да са народ трябва да имат или да са имали държава, писменост, език, собствени обичаи. Те са нещо подобно, като макетата, но по-кофти вариант. А че са прости, прости са и то много. Ако светофарната уредба е добре настроена жълтият сигнал точно предпазва от катастрофи. Той е необходим, когато не можеш да спреш понеже си се засилил или когато си останал в кръстовището и заради тези пред теб не си успял да се изтеглиш. Когато свети на едните жълто, на останалите задължително сигнала трябва да е червен. Виждал съм на кръстовища да свети жълто на едните, а на другите вече да е зелено. Ето това е проблем и недобре настроена светофарна уредба. При само зелено и червено съм сигурен, че катастрофите няма да намалеят, а напротив. Ама глупавите урки щом са решили да пробват и да се убедят сами!

"" За да са народ трябва да имат или да са имали държава, писменост, език, собствени обичаи"" - > въпрос, простичък, като за тебе - чувал ли си украинския език, и разбираш ли нещо като го чуеш ?

Украинците се оказаха много прост народ.

На синьо ще спират, на зелено ще тръгват, а на жълто ще си драпат ма`карите.