Тръмп обмисля по-строги правила за вноса на коли

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обмисля начини за налагане на по-строги екологични изисквания за вносните автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обмисля по-строги правила за вноса на коли | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май Тръмп ще набие един голям и дебел на Тесла... Не за друго, ами въпросните 70% европейско производство автомобили до няколко години ще станат 100% електрически или хибридни и много трудно ще измислят еко-норми, които няма да могат да спазват. Ясно е, чий пазар ще изядат най-напред.

Ако поне малко четете, ще знаете че Германците нямат нито ресурса нито намерението да се занимават с електромобили. За сега от европейските производители водещи са Jaguar, Land Rover, които са индийски и Volvo които са китайски. Единствено Мерцедес имат шанс - вече 15% процента са официално китайски, а колко процента още са през трети фирми не се знае.

Обмисля?!? Този розов юрдек може ли въобще да мисли?

Тоя смешник не спира да бълва глупост след глупост. По-строги екологични изисквания за вносните автомобили а за тяхното производство какво може да се каже по отношение на екологията? Дали техните автомобили са по-екологични от значително по-икономичните европейски такива?