Тойота Балканс с нов Изпълнителен директор

Вайос Доцикас поема поста Изпълнителен директор на Тойота Балканс, считано от 1 януари 2018 г, с отговорности за пазарите на България, Македония и Албания.

Обратно в новината

Коментари - Тойота Балканс с нов Изпълнителен директор | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тойота. Това е най-дървената кола в която някога съм се качвал. успех!

Много зависи от каква позиция гледаш - ако си бесен тийн, дето го тресат хормоните и подсмърчаш по лъскави возила, наистина Тойота не може да те привлече. Но ако си средностатистически човек от средна класа, с нелоши доходи и дете/деца, какво търсиш: изгоден семеен седан с добро качество и добра статистика откъм повреди, с отлични резултати при краштестове и модерни технологии. Тогава ще започнеш да мислиш разумно - не ти трябва вълнуваща, а оптимална кола. Корола - просторна, отговаря на всичко по-горе, и започва от 27 хил. лева, а за 35 хил. лева можеш да вземеш много добро оборудване и удобства. Да, няма да накара космите на ръката тида настрхват, но ще заведе теб и семейството ти навсякъде при виока сигурност и нисък риск да те остави на пътя. Още една бележка - знаеш ли на какво става белият кожен салон на аудито, когато синът ти на 3 години се разходи по него с обувки, с които до преди малко е тъпкал по черници и сливи. Или ти мине махагона с металното си джипче. Така че нека мислим разумно, не случайно специално този модел е най-продаваната кола в света. А иначе от все сърце и искрено ти пожелавам да имаш възможност да купуваш и да сменяш само вълнуващи автомобили или пък да имаш втора кола само за теб, но статистически е по-малко вероятно да си от тези.

кво си се разписал толко чукча е писател не читател мислиш ли ,че ще те прочете минал изакал се и тва ама се пак мерси де че си направи труда прав си иначе:)