Това са най-търсените кросоувъри в Европа за 2017 г.

Лидерът в анализирането на автомобилния пазар Jato разкри кои са били най-купуваните SUV модели в Европа за 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Това са най-търсените кросоувъри в Европа за 2017 г. | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без Москвич крос роувър,класацията не е пълна!Сори!

Това са само малолитражки. Да не става дума за компактни модели

пропуснаха най-добрия модел - мазда сх-5!

Ами не се продава добре напоследък .Иначе ,наистина е добър.

По скоро кросоувъри са посочените. Все сто хечбеци сега това се харчи. Цената е същата визията е по различна. Разнообразие.

Само евтини " паркетни и"!

Хахаха е га ти евтината манипулация

3-4 от моделите са доста далеч от SUV - не изброявам, защото мнението мие принципно, а не на база харесване/нехаресване на марки. Като минимум за мен автомобил без версия 4х4 не би трябвало да се счита за SUV.

Тука няма ни едно истинско SUV. А половината дори не приличат на такива, дори само на външен вид. Пълен смях. Какво е туй SUV, дето не може една дълбока локва да прегази, пък камо ли да преджапа през калта....

Какво е SUV? SUV-то има възможността да побере над 4 пътници и притежава някои от функциите на офроуд автомобилите. Въпреки това, тези функции са често второстепенни и в повечето случаи няма способността да превключват от 2 на 4 движещи колела, за разлика от сериозните офроуд машини. По-голяма част от SUV-та се справят сравнително добре с някои от по-леките офроуд функции, като например придвижването през изпълнени с чакъл пътища и пресичането на просторни ливади. Останалите по-сложни задачи като пресичането на потоци и изкачването на гористи и планински местности, е най-добре да оставите на истинските 4х4 автомобили. Повечето средно големи SUV-та имат три редици със седалки и голямо пространство за багаж зад последния ред седалки. Това прави тези автомобили изключително привлекателни за тези, които имат нужда от повече място, както и някои офроуд способности за онези семейни ваканции сред природата. SUV-то е чудесна алтернатива на по-малките автомобили и машините от типа 4х4. Обикновено са много удобни, просторни и се справят чудесно с повечето пътни условия.