Това ли е най-яката версия на Лада Нива

Всъдеходът "Сталкер" прилича на култовата G-класа, но всичко в него идва от здравата и евтина за поддръжка Лада Нива.

Обратно в новината

Коментари - Това ли е най-яката версия на Лада Нива | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва що прилича на G класа?

Прилича ми на jeep wrangler от преди 5-6г. Вече не ги произвеждат щото никой не иска да ги купува. Оф-роуд с две врати, без място за багаж...бе глупост, ама ватенките може да ги кефи, знам ли. И 83к.с.? Каква му е максмалната скорост на това? 65кмч на магистралата?

тъпанар шибан!

Истината боли, а буркане?

чистачките са много яки. И картечниците са добре прикрити зад декоративните капачки на предната "броня". Браво! Но защо само 150 бройки? Окончили деньги ли что?

Не ватния боклук се оттегля, а Европа го изритва, ппоради остарели некачествени двигатели и технологии... Да отиват да си продават боклуците в Тамбукту и Куба. Капитализация Тесла моторс-55 милиарда долара,капитализация авто Ваза само 0,9 милиарда долара !!! АвтоВАЗ остановил производство. Российский автомобильный концерн АвтоВАЗ сообщил о необходимости остановить производство в связи со срывом поставок деталей и запчастей. Об этом рассказал представитель концерна, передает принадлежащее Григорию Березкину РБК.

Нескопосано копие на Мерцедес. Всичко в руската кочина е копирано или крадено. Как в СССР копировали иностранные ... https://link https://link

Интересно дали са сложили климатик. Прозорците за тези на задните места са хитро измислени (под хитро измислени разбирайте шантаво). Впрочем в София виждам от известно време съвсем нови лади (не нива), които на външен вид приличат на съвсем нормални автомобили. Браво на Рено, успели са да накарат мужики да сделат нещо на вид съвсем нормално.

В момента е модно да копираш силуета на гелендера. Мисля, че самите германци поощряват тази тенденция в сувовете. Кой знае накрая избираш техният.......

"Яка лада" - това е оксиморон. Поредния дирнишки опит за социално инженерство. Карат го по гьобелски - ако една лъжа се повтори 100 пъти хората ще повярват в нея. Таз с гайками - така му казват самите руснаци на въпросното творение на пролетарската мисъл.

Да светна простите като гъз факита козяци! Лада Нива е ПЪРВИЯ В СВЕТА ДЖИП, предназначен за масите за масовите потребители! Когато излиза на пазара, никъде по света няма такъв джип за гражданския пазар! Масово почват да го купуват навсякъде по света, като и да копират концепцията на автомобила, като се почне от Япония и се стигне до Швабланд и Краварника.

Да вземем например Suzuki Samuraj или Jimmny. В производство са от 1970 та. Седем години преди Нива, Да продължавам ли, тъпунгер ?

ДЖИП е нещо съвсем друго и е американско.....а научете се най после.

Нивата не е на шаси кви глупости пак пише

Ключовата дума в целия материал е ЩЕ. Ние пък ще добавим - ЩЕ ВИДИМ :-))

"Култовата Нива" и култовия т..панар Гогов...

Профилът му е добър. Муцуната му е като сделана в час по трудово.

Бих си купил такова, а ако направят и дълга база ще бъде супер!

хиляда лева мога да взема такава бричка, тя и толкова струва де. За риба става!

много е яко, бих си го купил

ти си клошар.

Сталинкер. Личи си че е сделано,ама много са окрали G класата.

Защо германците не правят мерцедес да прилича на лада?

Е па Лада Нива е първия СУВ в света на самоносеща конструкция!