Това е първият пикап на Mercedes (снимки)

Mercedes-Benz официално представи своята пикап концепция, която ще се качи на поточната линия още догодина.

Обратно в новината

Коментари - Това е първият пикап на Mercedes (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната простотия на мерцедес. Така е когато нямаш опит и традиции - Нисан и Рено ще ти правят колите. Колкото до пожарогасителя - само на супер идиот би хрумнало да го сложи пред главата на пасажера. С огромно нетърпение чакам следващият им ход - може би триколка или каруца. :) Пазарска чанта на колела вече имат /Смарт ли бе, Срам ли бе/ :)

нушка /кравата/ много обича да си чеше рогите на дзадницата на гаската. ако земе така да се зачеше у дзадницата на мерцедесо требе да направим последователно неколко неща - да теглим ножо на нушето - да подпалим мерцо - да се гръмнем та - я по-добре с гаската...

Един женски въпрос - за чий може да ти е луксозен пикап в града? Не искам да кажа нищо лошо за марката, просто не разбирам идеята на това возило и по-точно градската му версия. Ще караш строителни материали на кола за 120 бона? храна за кучето? няма да ползваш товарния отсег въобще?

120 бона,ти май се шегуваш...или имаш предвид ,че са в евро

Какво ще кажеш за следният сценарий. Човек на средна възраст, фен на крос моторите, който обича да ги кара по гори и планини. Слага си го в пикопа и отива до точката която му е на сърце. Става ли така?

Ама за това е другата версия, не градската. Леката пита за градската

За в града че е нелепо, нелепо е - също колкото е нелепо и с джип. За село, обаче, пикапа е практичен. Не случайно са толкова популярни оттатък гол;ямата локва. А, като има фермери, които могат да си го позволят, не е лошо да им се вземат парите.

тей тей като нахвърлям един тон чакъл отзаде с лопатата с такъв кеф ще поцъкам на тъч инфотеймънт системата ... ама и една стойка за кирка искам да сложат ама да е със тъч активейшан

Лошото е, че няма да ти лови тъч-а с работните ръкавици. За това по-добре войс-активейшън на самосвала.

Пикапа е чудесен на вид. Купето е уникално и сияещо. Лукса, също не липсва. Мерцедес бръкнаха с голямата манивела отзад на хайлукса, наварата и амарока. Дано и БМВ се включи в този сегмент. Няма да е излишно.

Хайде прочети пак статията! Това е Навара със емблема на Мерцедес, а колко е пикап, предстои да видим, когато излезе на пазара и офроуд маниаците му изстискат душичката! За новата Навара не знам, но старата нямаше никакви качества да се бори със Хайлукс, Д-макс или Л200 и продажбите го доказват. Мерцедес взеха да се бутат на места, където нямат работа, станаха малко като Фолксваген и силно подозирам, че тоя пикап ще е толкова пикап, колкото е и Амарока. БМВ остана единственият производител на истински немски коли точно затова едва ли скоро ще направят пикап.

Ти говориш от Луната , аз от земята. На различни планети сме. Да направиш аналогия Мерцедес-Нисан е най-малкото нелепо. Мерцедес имат добре разработена леко товарна линия, толкова, колкото и Фолцваген. И в тази линия има легендарни модели, които още ги виждам да се търкалят по улиците на възраст над з0 години. Дас ист ауто! :)

При създалата се обстановка в София съм решил да си закупя някой БТР на старо......да си джиткам по улиците и огледала дори няма да ми трябват....да му мислят тия около мен а ще сложа и кожата която е пред камината за да има "кожен салон" и ще си лепна една емблема на мерцедес

Много ми е чудно, това мерцедес ли е, рено ли е, или пъл нисан. Може би е дачия ..... О_О

Не биваше...

Мерцедес е типичен пример, как от най-добрия и водещ световен лидер за автомобили, се превърнаха във фабрика на ишлеме за посредствени и некачествени коли с преувеличена слава без покритие за много пари.

В момента съм собственик на шестия си мерцедес. Ерго, мисля че имам представа от развитието на марката. Все още не виждам причина да я сменям - не виждам нищо по-добро. Ако колата се закупи нова и се поддържа в официалния сервиз спокойно изкарва 400 000 км. без да има скърцания в купето и особена разлика от първоначалното си състояние. Ако е купена втора ръка от четвърти собственик и се поддържа с части менте от кварталния монтьор това не е мерцедес. А такива са 2/3 от мерцедесите в България. От тях идват лошите отзиви. С две думи: ако имаш пари - купи си мерцедес до 3 г. с доказана сервизна история и го поддържай като хората. Ако нямаш - не се занимавай. Няма смисъл. Не е за теб.

но това важи и за БМВ и Ауди. На всеки му се кара Мерцедес, БМВ или Ауди, но не всеки може да си ги позволи. Въпреки това у нас масово си ги купуват 10 годишни, нямат пари да ги поддържат и после се чудят какво толкова ги хвалят... А тя колата вече е свършила.

Как издържа цели 6 бре???? Аз на втория се отказах. Ако ти кажа какви неща се чупех, ще настръхнеш. На времето това и на Ладичките и Москвичите не се чупеше. 12000 кинтa за ремонти за 1 година на "елитната" марка. Не, благодаря. 5 години Хонда, не съм дал 1 стотинка за ремонт.

След като караш шести Мерцедес, да разбираме ли, че друга марка не си купувал? Ако е така, знаци нямаш представа от развитието на другите марки.