Tesla ще сглобява Model 3 в палатки

Илън Мъск ще сглобява част от електромобилите си в гигантски тенти.

Обратно в новината

Коментари - Tesla ще сглобява Model 3 в палатки | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един ентусиаст се захвана да променя света към по добро. Без никакъв опит, само с ентусиазъм и вяра в каузата.Направи компания, плати си за изследователската работа и започна производство. Сега проблема му е, че търсенето е такова, че трябва да произвежда поне 5000 коли на седмица от Модел 3. Това ще го постигне и то до 10 дни. Страшното за утвърдените производители на коли дойде, когато се видя че Тесла са по бързи и по технологично напреднали от автомобилите, които те продават. Това в добавка на екологията и простотата на управление и обслужване на автомобилите Тесла ги съсипа -първоначално имиджово а в последствие ще дойдат и финансовите несполуки. Проблема на Тесла е не толкова финансов (Алфабет холдинг държи голям процент от компанията), а е че нещата трябва да се случват в определените срокове както са обещани. Електромобилите са бъдещето - хората искат простота на ползване, надежност и екология. Първи естествено са хората с пари и визия. Първи са Америка и Китай. След 10 години и наш Ганьо ще венцехвали и ще се кефи. Тоя същият дето преди 10 години се кефеше на Нокията със бутончета, че и държала две седмици батерията и се чудеше на бунаците със смартфони.

Лично аз бих предпочел автомобили, произведени в класически халета. Най-малкото чистотата в тях е на много по-високо ниво.

Добро решение за временно съществуваща фирма. След 6 месеца - я камилата, а камиларя.

БРЦК

Ама зомбитата имат мъск за бог, и не се питат що тесла е на загуба всяка година , пък заплатата на мъск е най-голямата в галактиката.