Tesla ще продава коли само в интернет

В следващите няколко месеца Tesla ще преобрази напълно търговския си модел и ще продава електромобилите си предимно онлайн.

Обратно в новината

Коментари - Tesla ще продава коли само в интернет | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това незнам кога е писано, но Тесла миналата седмица пуснаха модел 3 на цена от 27000$. И след като имат поръчани автомобили за години напред - едва ли има смисъл от дилърска мрежа. Те и сега не смогват да произвеждат толкова бързо, колкото продават.

мрежата от дилъри на която и да е марка са много повече полезни отколкото си мислят тесла ентусиастите. Дилърите поемат сервиз, гаранции, финансиране и много подобни неща, също така поемат сервизното обслужване в случай на фабричен дефект който води до изтегляне от пазара и поправка на някой модел. Тесла добре ще се продава само по интернет, но КЪДЕ ще се осъществява сервиза на тези коли? В имението на Мъск? А ако се окаже че има проблеми с да речем ербеците и те трябва да се подменят на 348 000 коли, къде и кой ще направи това? Кой има обучени и лицензирани кадри за сервиз на тесла? На практика тесла са коли без абсолютно никаква поддръжка и сервиз, това е.

Тесла ,купувам от 10 години по нета . Не сте открили топлата вода.

Chefo77

Кога последно си купи нещо на стойността на Тесла и как би се оправил с гаранционните си претенции, ако се наложи?