Tesla продава готови базови електромобили на момента

Tesla пуска една любопитна услуга, наречена "моментална доставка".

Обратно в новината

Коментари - Tesla продава готови базови електромобили на момента | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е като при социализма - поръчваш си ЛАДА, ама ако не искаш да чакаш, веднага получаваш ЗАЗ. Поне технологията е усвоил човека от руснаците. А като се съди по отзивите за колите, дано поне са по-добри от руските.

Нещо май са го закъсали и драпат за бързи и свежи пари

Хората с месеци чакат за кола на Тесла. Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни.

> Хората с месеци чакат за кола на Тесла. < Абе пишльо ти знеш ли навремето ние колко чакахме за Лада??? Тръгнал с наденица куче да плаши - смешник

Каквито и еквилибристики да мислят, вече е ясно. Краят е предначертан. Имат поръчките от наколко години, защо просто не си ги изпълняват??? Ами защото не могат!

БРЦК

Егати изнудването. Предплатил си си за тесла , ама понеже не могат да ти я доставят и имат залежали бройки ти предлагат веднага да ти дадът кола която не искаш , или да чакаш 'няколко месеца' още. При положение ,че вече си чакал има няма годинка - две. Честито.

е, па ша почакам още... сори

я иди при някой български дилър на нови автомобили и си поръчай специален цвят , оборудване и екстри , остави аванса 20-30% и да те видя след колко време ще си вземеш колата :))) ... точно след 2-3 месеца отиваш и взимаш това което имат на склад и няма хър-мър ... иначе големи разбирачи всички :)))

БРЦК

Глупости говориш. Поръчвал съм си и са ми доставяли навреме и точно каквото съм си поръчал, а не 'каквото имат на склад'. Абсурдно е даже да си помислиш , че ще ти дадът каквото имат и 'няма хър-мър'. Това е ЕС все пак.

Докато има шарани ще има и рибари.