Tesla причинява главоболие на конкурентите

Електрическите автомобили на Tesla са недостижими за останалите авто-производители по редица показатели.

Обратно в новината

Коментари - Tesla причинява главоболие на конкурентите | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Капитализация Тесла моторс-55 милиарда долара,капитализация авто -Ваза только 0,9 милиарда долара !!! Где сейчас Родстер отправленный Маском в космос год назад? https://link Тук ясно се вижда как всички, в това число и ватенките, които живеят в САЩ се редят на дълги опашки за Тесла: ТУР по фабрике TESLA ВЫДАЧА КЛЮЧЕЙ от нашей TESLA : https://link Близо 60 процента от всички нови автомобили, продадени в Норвегия през март, са били изцяло електрически. Това е световен рекорд, поставен от страната, която се надява да сложи край на продажбите на коли, задвижвани от въглеродни горива, до 2025 година, предаде Ройтерс.

Tesla премина границата от 1 млн. Бройки. Tesla е първият производител на електромобили в историята, който успява да произведе 1 млн. автомобила. Фактът, че автомобилите на Маска се продават като топъл хляб. Факт е, че клиентите се редят за коли на Tesla. Фактът, че той ще построи нов огромен завод на Tesla в Европа - Германия. Кажете на пияниците: кой стои на опашка за боклук - Лада. А в Европа къде Путин ще построи нов завод за боклук на Лада?

Tesla обяви, че първото тримесечие на 2020 година е най-успешното в историята й. Компанията се позова на данни за производството и доставката на автомобили в периода януари-март. През първите три месеца на годината Tesla е произвела 102 672 автомобила и е доставила 88 400. Производството на кросоувъра Model Y стартира през януари, а доставките започнаха през март преди планираните срокове. Същевременно, заводът в Шанхай достигна рекордни нива на производство, гласи още официалното съобщение на компанията от четвъртък.

Тези, така наречени "конкуренти", са с петилетки назад, а някои са направо в "каменната ера" по отношение на Тесла. Болката им е главно в това, че ще секнат приходите от хилядите патенти в областта на ДВГ, които държат тези "конкуренти".

тесла просто няма конкуренти

В усвояването на различни видове субсидии. Иначе цялата и технология е на китайските електрически таксита, работещи в китайските градове. Нещо като топче ориз, опаковано в хартийка на "Рафаело".

А ти да не би да си карал Тесла, бе ръб?

Нещо им куца качеството, ама нейсе.

Що, твойта често ли се разваля? Да не си сменял вече гумички на клапаните :)

гроздето е кисело казала лисицата:)