Tesla представи най-футуристичния пикап в историята

Tesla представи първия си електрически пикап Cybertruck, спазвайки обещание на главния изпълнителен директор Илон Мъск за електрически пикап

Обратно в новината

Коментари - Tesla представи най-футуристичния пикап в историята | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше да сложат квадратни гуми за да е завършена концепцията.

Е, знаем, че си падат по грозното, но този път надминаха себе си. Браво.

екстра е бе те знаят,че и тва да извадат зомбитата пак ша се кланят

И кои са зомбитата. тези дето от сто години ги лъжат с претоплени манджи? Тези дето тровят децата си с изверженията на пушещите двигатели с вътрешно горене? Четете си там аутобилда и миришете чистият дизел. Богатите искат да живеят в по-чист и уреден свят - това такива като теб няма как да проумеят и променят. Затова двигатели на електрическата революция са Калфорния, Ню Йорк, Мегалополисите в Китай и Норвегия. Следи обявите за пушилници с турбо втора ръка и живей щастливо.

аха

Грозен е! Явно целта е била да го направят възможно най-евтин и лесен за прозиводство. Но така няма да има голям успех. Не внушава мощ, както пикапите примерно Ф-150.

Ф150 може да внушава много работи, обаче предишния шеф на Форд си замина точно защото не усети навреме момента с електрическите автомобили (а Форд печелеше добре от камиони). Днес и на Порше вече им е трудно да надминат Тесла.

За 12 часа вече имат 200 хиляди поръчки, но на мен не ми харесва. Ако имаше малка поризонтална част на покрива изгледа му щеше да е съвсем друг и много бо добър. А така с тоя триъгълник профил не ме кефи. Форд почнаха да работят по електрички яко в последно време.

Страх ги е да не ги помислят за гейове

Ватните 'естети' шофиращи 40 годишни лади или 15 годишни тойоти (по-заможните) са дълбоко засегнати :)))

ама викаш харесва ти?

Дялано с теслата

Този път наркоманчето направо се насра!

грозно!

Нещата се повтарят.. през определено време. https://link/wiki/AstonMartinBulldog

или лодките Wally

Браво, Най-после нещо оригинално от Тесла.

Сякаш мужици са я дялкали с теслата.

Гледайте видеото от представянето :) С този пикап може без проблем да "остъргваш" всички столични ненормалници, които не знаят как да карат и как да паркират без да остане и драскотина по пикапа ти! Тази кола не е боядисана, а е от неръждаема стомана, използвана в ракетите на SpaceX.

Това сигурно е дело на същия екип тенекиджии, дето прави онази намачканата марсианска рекета.

My eyes are bleeding :scream: Това изглежда доста грозно - Тесла са взели тесла и са го издялкали с 6-5 удара

Да не са му правили руснаци дизайна? Да наемат някой от гейм студиата за истински футуристичен дизайн и да не се правят на ударени. Ако това чудо се продава, явно американците наистина много са изтъпяли.

Se taia

Кисело гроздето викаш...