Tesla официално показа бюджетния си Model 3 (снимки)

Tesla официално представи дългоочаквания си компактен седан Model 3, а той е близо два пъти по-евтин от предишните електромобили на марката.

Обратно в новината

Коментари - Tesla официално показа бюджетния си Model 3 (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Якото е че и този както предишните модели няма да се продават в Русия :D

... с тèслата пак са си три дена... защото два отиват... за зареждането на бaтериите... теслà отcекъде...

БРЦК

Тая работа с батериите е отживелица - не знам защо инвестират в станции за зареждане. До 5 години масово ще навлезнат водородните авомобили. Те също са електрически, но пробега им е по -голям , зареждат се за 1мин. , зимата няма да имат проблеми с батериите и отоплението. Все проблеми които Теслата има в момента.

Водородните коли нямат "Insane mode" ;-)

Теслата си е тесла. При положение че трее стигнем до морето за два дена с преспиванье, вместо за 5 часа... мерси големо, ама нема нужда. Че си маам с гоуфо.

Ми до морето са 350 км и стигаш от раз с Тесла 3 без преспиване, отделно зареждането ще е за не повече от половин час и то БЕЗПЛАТНО

пробегът от 350 км е максимален при скорост от 90 км/ч. като ми запре теслата на 15 км преди бургас? м? а зареждането отнема 4-5 часа. дада, ама нене!

Нот бад .

"Електромобилът ще има максимален резултат на краш тестовете." хаха - това звучи като: "Комунизмът ще е най-справедливото общество"

Мъск явно вече си е платил за да получи максимален резултат.