Tesla Model S е по-търсена от Mercedes S-Class

През 2017 г. в Европа за пръв път са били продадени повече електромобили Tesla Model S, отколкото Mercedes-Benz S-Class, BMW 7-ма Серия и Audi A8.

Обратно в новината

Коментари - Tesla Model S е по-търсена от Mercedes S-Class | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествен процес. Никой не е успял да спре прогреса. Повече от двадесет години смяна на извивката на тенекиите, тук там лед оптики и присадени каро кръпки 8 инчови таблетчета. До сега работеше отлично тая формула, за жалост сега вече не работи. Как да срявняваме семеен седем местен седан с динамика на Бугати Вейрон - с тия стари кораби дето по цена са само същите. Германците ще си платят за софтуер и батерии и всичко ще е ОК.

Егати глупавото сравнение . Tesla е по-близо до Е клас и до BMW5 и като цена, макар и малко по-скъпа . Къде я сложихте при S class , при положение , че най-скъпата Тесла е колкото най-евтиният S ?

Целта на Тесла е да бъде масов автомобил. Откъде на къде я сравнявате с ексклузивните и скъпи модели? правиш някакво неадекватно сравнение и правиш изводи... Това само некомпетентен и нямащ какво да прави може да го напише. Аман от кавали

Човек е хубво да коментира не по снимки, а когато се е качил и карал нещо. Много хора коментират за Тесла без дори да са виждали и една на живо, а пък да карат да не говорим. Колкото до търсенето, то това е нормално. Богатите хора на запад са най-вече образовани и интелигентни и се насочват към бъдещето. Тройката от Германия е за гастербайтерите и мутрягите от източна Европа с умствен капацитет на 15 годишен тийнеджър.

Много държа да убедиш возещите се на задната седалка на с класата, как са за гастербайтери или мутряги от източна Европа с умствен капацитет на 15 годишен тийнеджър. Пълен малоумник!!!

Не виждам нищо чудно в тази констатация, тя е логична и бъдещето е на фирми с по-нови технологии. Защо ли някой не разбират какви са критериите след като много ясно е казано, че дори в Европа тесла е продали повече бройки от съответните модели?

Леле, кой ви е платил да коментирате за качество и престиж???

Сравненията са доста неуместни. Все пак, хората, които следят развитието на новите технологии в автомобилостроенето биха се съгласили, че Тесла е отличителна с иновативността си и с много от параметрите.

Щука

Поздравявам ДИР за последния абзац! Много точен и много на място! Браво!

по каква логика ги сравняват двете коли по цена ли?