Tesla Model 3 започна да ръждясва

Собственик на седана Tesla Model 3 открил следи от ръжда в електромобила си.

Обратно в новината

Коментари - Tesla Model 3 започна да ръждясва | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си мислех, че само руските автомобили са така...

А аз вижм и , че двете планки бегат с по два милиметра една от друга , да не се е шегувал робота-заварчик ???

Е какво значи влажен климат?! да не е нещо в тропиците където всеки ден вали?! Човека едва ли плуват в басейна или в морето с Теслата! Купето е на сухо, а седалките са вътре и като глеам човека си подържа добре колата. Значи краварите пак са реши да песятят и да лапат паричките на балъците които са зарибени, произвеждайки некачествени и долнокачествени боклуци! Пръскането с антикорозионна боя сигурно струва стотици ако не и хиляди долари, като го спестиш от стотици хиляди коли пестиш милиони!!!

Вече се вижда, че теслите немат вторичен пазар, че я купуваш и е вечно твоя, че и иска разходи за батери пак, ремонти дет се права зад океана,у софтвере. НАБУТВАЦИЯ. Масовиа клиент ше охладнее бързо. тове на ти е волфа. Купуваш за 20-ка, караш и предоваш на 10-ка. КУР ЗА ТЕСЛА, ФАЛИТ ЗА МУШЕНИКА МЪСК!

Сега ако и Сайбър-тръка ако пуснат, направо ще засенчат Лада-Самара!

Дребни балкански хитринки, което не говори добре за вниманието към детайла - Теслата явно са спестили антикорозионната обработка там където не се вижда. Мислех, че само по нашите ширини да кокошкарстваш е масова практика, ама нъц.

По-скоро е въпрос на неопитност в бранша... Доста години ще минят, докато Теслите станат сериозни автомобили... Специалисти от други авто-производители ли ще привличат, що ли - не знам...

Да не ги правят с части на Опел?

едно време си бях сложил един бас в облегалката на задната седалка... направо ти чупеше гръбнака...

О, свещена простота! Редакторчето и другите бвдняци и неграмотници дали са чували за т.нар. ски багажник, за който има процеп в задния ред седалки и така ските спокойно влизат от багажника, та чак до предния ред седалки. Айде, за бвзплатната и елементарна консултация, пари за пореден път няма да ви взимам.

За сметка на това капитализацията на Тесла към днешна дата е с 30 милиарда ПОВЕЧЕ от капитализацията на Мерцедес???????? Въпросите и отговорите си ги правете сами.

Пазарна капитализация знаеш ли какво е ? И че както е днес 30 над , утре може да отиде на -30 ...

Chefo77

Пазарната капитализация трябва да е висока, защото ако слезе на реалната си стойност, няма да могат да искат нови кредити, за да си покриват загубите си.

Е, това не е Бентли все пак.

"(защо не си е сложил багажник на ски на покрива, а е трябвало да разглобява в салона, не става много ясно)" Професионалните спортисти не си влачат уредите по багажници за ски, монтирани на тавана! Сега стана ли ви ясно, защо ги е поставил в купето, г-н Гогов?

Антифен съм на Гогов, ама в случая въпросът му е уместен. Не знам как професионалните спортисти "влачат" уредите си, ама не ми се струва така да е правилно. От полицията с пълно основани могат да му треснат една глоба за неправилен превоз на товар, а тези от Тесла преди да решат дали да му уважат рекламацията, да отчетат, че по ските най-вероятно е имало сняг, който вкаран в купето се е разтопил.

Както беше написал един друг преди мен запознат във всеки автомобил задните седалки се свалят 2/3 към 1/3 или имат процеп точно за ски и могат да са в купето но е добре да са в калъф за ски а не със снега направо вътре-то тоя норвежец явно и в кревата е с обувките

Точно защото не знаеш ти казвам, че тези спортни уреди са много чувствителни и не се транспортират по външни багажници, където са изложени на влага, сол, луга, пясък и слънце. Всякоедно такова "транспортиране" е подигравка с ваксмайстора и състезателя, а след него не стават за нищо освен за любителско ползване.