Tesla Model 3 ще ускорява два пъти по-бавно от Model S

Очакваният тази година електромобил Tesla Model 3 ще отстъпва значително по ключови показатели на своя събрат Model S.

Обратно в новината

Коментари - Tesla Model 3 ще ускорява два пъти по-бавно от Model S | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахти боклуците са тия американски талиги. 1 000 пъти по добре е да си вземеш Мерцедес, БМВ, Ауди или Порше и продажбите доказват това. Американците никога не са можели да произвеждат качествени машини. Тях ги бива единствено в софтуера.

Спокойно Гоше, още дълги години ще препродавате немски "премиум" на балъците. Тука става въпрос за хора които искат децата им да не дишат сажди.

А тока от къде идва Саше? От електроцентралите които работят на въглища, нефтопродукти и други такива. Какъв процент са ВЕЦ-ове? А за производството на фотосоларни панели Саше какво се отделя в природата като вредни вещества? Не знаеш, ама пишеш да се намираш на работа

Най-много Тесли има по улиците на Дубай и Абу Даби.

Има един форум. Екарс.бг. Ходете и вижте дискусиятите на собствебиците-шарани. Вижте какви километри минават с едно зареждане и то реални данни от България и после ми говорете за тесли. Ходете прочете и ще видите че има и по-заблудени от вас хора,защото вие просто ги харесвате, а онези са дали пари.....

Това не става да ти бъде основната кола....... Няма станция за зареждане, са колко време се зарежда батерията, има ли данни от производителя какъв е пробега при включен климатик и външна темеператута 34-35 градуса. Същото при включено подгряване на седалки и работещо отопление в колата при външна темеператута -8 -10 градуса какво се случва с тока в батерията..... Бъдещото може и да е на електромобилите, ама катп измислят друг тип батерии и зареждане в рамките на миниту. До тогава това ще си бъде екзотика за баламурници. Отидете и разгледайте салона на една тесла и го сравнете с нова кола на същата цена. След голф 3 и 4 , астри и някакво бмв тройки с неизвестен пробвг е нормално да ви харесва. Хайде поклонницие на теслата да ми кажат даннкте за горните примери. И да не се случва зимата да висиъе в задръстване на магистрслатс, че ако свърши тока ще идва пътна помощ да ви прибира....ах шаренчетап

Това не става да ти бъде основната кола....... Няма станция за зареждане, са колко време се зарежда батерията, има ли данни от производителя какъв е пробега при включен климатик и външна темеператута 34-35 градуса. Същото при включено подгряване на седалки и работещо отопление в колата при външна темеператута -8 -10 градуса какво се случва с тока в батерията..... Бъдещото може и да е на електромобилите, ама катп измислят друг тип батерии и зареждане в рамките на миниту. До тогава това ще си бъде екзотика за баламурници. Отидете и разгледайте салона на една тесла и го сравнете с нова кола на същата цена. След голф 3 и 4 , астри и някакво бмв тройки с неизвестенцпробвг е нормално да ви харесва.

Страхота новина. Тези данни се знаят от доста време. А от половин година новите Модел с също не зареждат безплатно ...

Тая кола била много бавна бе, "само" за 6 секунди до 100 км :-D

Тези хора така и не се научиха да преписват. Сравняват базовата версия на тройката с топ версията на Model S /дори и тук не са преписали правилно - Model S P100D e 2.5 сек, не 2.7/. Model S 75 със задно предаване /наи-ниския модел в момента/ 0-100 е 5.5 сек, тоест колкото Model 3. Ако преписвачите бяха погледнали на сайта на Тесла щяха да се светнат

И пробега са го взели от 100D - на 75 пробега е 249 мили или 398 км. което не е много над модел 3

0-60 e 0-96, не 0-100

Чувал ли си за мерни единици или боравиш само с числа?

БРЦК

Досега тия работят 10 години на загуба. Няма друга такава фирма освен в държавните БГ мастодонти като БДЖ и Топлофикация. Литиевите батерии просто не стават - нямат никакво бъдеще при колите заради бавното зареждане, малкия капацитет и цената им. А Мъск е инвестирал много лилиарди в завод за батерии и в находища на литий. Въпрос на време е Тесла да фалира.

"заради бавното зареждане, малкия капацитет и цената им." - доста интересно и смело твърдение. Дай пример за друг вид батерии, с по-голям капацитет на единица обем и възможно по-бързо зареждане от li-ion ?

Литиево-полимерните? ;)) Шегувам се, не ми скачайте.

Надявай се "разбирачо". Мъск се опитва да гради цяла екосистема. Естествено от призмата на чичо от село, дето дизела нему пречи Tesla са обречени. Но в многомилионните мегалополиси електромобилите са много желани. Не случайно има записани за две години напред.

Брааат, ти какъв си капацитеет! Рече и отсече, Джони! Няма тесла, няма 5лв! Хахахха!

Ето поредният широкоспектърен специалист.Даже и за батериите знае.Скоро очакваме от тебе ново поколение батерии брк да ги смачкаме тия от тесла :)

Нормално да ускорява 2 пъто по-бавно, при положение, че струва 2 пъти по-малко.

3 пъти