Tesla e най-големият производител на електромобили в света

Въпреки че е може би най-популярната марка електромобили, Tesla до скоро не можеше да се похвали с първото място по продажби в световен мащаб. Това се промени.

Обратно в новината

Коментари - Tesla e най-големият производител на електромобили в света | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парализираните щатни плювалници на Мъск са се изпокрили в мухлясалите си дупки и не смеят да проронят и една дума. Дори и те мълчат, когато фактите говорят.

готоу бе УСА има 270+ милиона регистрирани коли от тях само 1.2 млн-а електроколи - повечето на богати хора, които имат и коли на бензин, но са взели и електро за кеф, щот си купуват от всичко модерно да имат. Та така 0.4% от всички коли са електро. Като махнем другите марки за тесла остават 0.2-0.25% - играчки и капризи за супер богати хора и някой друг маниак ентусиаст еколог. Ти не си от тях също, ама обичаш да мечтаеш :). Дано да спечелиш от лотарията на Метро една Тесла - ама ще можеш ли да й плащаш гражданската и каското? Или ще трябва заем да теглиш?

Браво! Тоя човек не беше ли същия, дето през свободното си време правеше и някакви ракети?

ако феновте на Мъск са като тебе значи има някакъв проблем там

Не знам откъде си взимате информацията, но би било хубаво да я проверите преди да я публикувате. Най-големият производител на ел. коли (по брой продадени) , не е Тесла ... не са и китайци ... Рено-Нисан е (с всички подопечни марки в алианса).