Tesla е експлоадирала в Русия

Автомобил на Tesla е експлоадирал след катастрофа на магистрала в близост до руската столица Москва, съобщиха руски новинарски сайтове.

Обратно в новината

Коментари - Tesla е експлоадирала в Русия | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да е неприятно за някои, в живота нещата следват своя логичен ход. Там където са телевизорите и хай-фай компонентите на немските марки, там където са европейските мобилни телефони, там ще са и европейските автомобили. Или закрити или собственост на китайци. Всичко е въпрос на време. След като най големият пазар казва елелтромобили, електромобили ще са.

БРЦК

Въпроса е дали ще са на литиеви батерии или на водород или на нещо друго. А теслата е ПР без покритие и без печалба откакто е основана. Няма бъдеще и единствения въпрос е: Кога?

Преднамерено се търсят някакви причини за омаскаряване на най- иновативните автомобили- Тесла, много често без никакви доказателства. Просто да се плюе. Е, въпреки това тези коли са едни от най-надеждните. Доказано е, че инциденти при тях с някакво частично запалване се случва на 190 милиона километра пробег, което е в десетки пъти по-рядко от останалите. Със здраве!

БРЦК

Глупости. Инцидентите с Тесла са много повече спрямо останалите в %. Тесла имат колко? 1 мил. произведени автомобили? Колко инцидента със самозапалили се Тесли има? А колко имат другите? - 0 ! А какво ще кажеш за измамите им с намаляване капацитета на батериите им софтуерно , за да не се налага да ги подменят гаранционно? А за скандалите със некачественото и недостатъчно лаково и корозионно покритие? А за автопилот проблемите? и тн и тн.

Пише се "експлодирам", "експлодирал", "експлодирала".

Бензинови коли се палят ежедневно. Защо никой не пише?

БРЦК

Я ми покажи една 'самозапалила' се бензинова кола! А с такива тесли е пълно.

е за кво да пишат то е ясно,че требва да запали за да работи.Добре ли ти е?