Тъмната страна на електромобилите

При катастрофи опасността за фатални инциденти с електромобилите е по-голяма, отколкото с тези с ДВГ.

Обратно в новината

Коментари - Тъмната страна на електромобилите | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимката прилича повече на индийско погребение - трупоизгаряне в кола. Вероятно собственика много е обичал колата си и затова са го изгорили в нея. Така например покрай умрелия, са изгаряли и живите съпруги. Масова практика в Индия е да изгарят труповете като им нахлузят 6-7 гуми и ги подпалят. Така решават проблема с липсата на дървен материал, огромните количества стари гуми и спазването на ритуалите.

Тая статия май в спонсорирана от Валентин Златев.

Това е тата Нано.и не е електромобил.

Каква Тата ,Станко, Great Wall е,виж как пуши и гори като ЦСКА-р!

Тази статия на някаква реална статистика ли е базирана? Ако да хубаво е да я видим. Ако не това е от ония статии, които се опитват да компометират технологията, интерес за което имат много хора, фирми и цели индустрии. Към дир.бг една кунструктивна критика - не е лошо картинката да отговаря на статията, не да сложите първата намерена картинка на горяща кола. Тата-та е с ДВГ: link Все пак дори при преписването на статии трябва да се вложи някаква мисъл.

След няколко години е има стандартизация и ще се преодолеят проблемите, а масовицазията ще се случи навярно скоро. Впрочем е много забавно илюстрирането на статия за проблемите на скъпите електромобили със снимка на най-евтиня автомобил в света - Тата Нано.

Хубава снимчица на ТАТА и учудените индийци в кадър. Каквото и да се изпише срещу електромобилите, започнат ли богатите да си купуват TESLA вместо димящите лимузини на конкуренцията - знайте че процеса е необратим.

Вярно е, овчата психиka при хората и зомбирането е необратимо явление.

Така са мислили и хората от каруците като гледали първите автомобили:))))