Така изглежда новият Land Rover Discovery

Шпионски снимки разкриват как изглежда новото поколение на Land Rover Discovery.

Обратно в новината

Коментари - Така изглежда новият Land Rover Discovery | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ленд Ровър най добрите! Само дето не е за моя джоб :(

Можело да го правят в Източна Европа. Няма да е в България, но тестовете трябва да ги направят по нашите пътища. Ако издържи?

китайска грозотия със най нов модел фарове това е джип колкото инфинити да те е страх да го качиш на бордюра че джантите били 5 хиляди лв.

лчш2 не е нещо ново , около бирмингам се движи около 6 месеца , но има малак проблем пожар в кокпита затова ще се забави с няколко месеца

И да го гледаме, вече отдавна не отговаря на думата "Discovery". По скоро му подхожда - "Голяма китайска играчка" за граждани с комплекси и псевдо 4х4 мислещо вместо маймуната която го кара.

Твоята 15 годишна лада нива с газово е къде къде по-добра.

Защо сравняваш Нива с Този джип на снимката при положение че разликата в цената е трийсет пъти.

Не е по-добра, но е повече "дискавъри", т.е. проходима в трудни условия. Няма кола с нископрофилни гуми за лош терен. Дискавъри ама до мол-а и обратно.

За твое сведение аз не карам коли втора употреба от доста години. В интерес на истината огромната част от днешните чисто нови "джипове" една Нива би ги размазала дори със стандартните си фабрични гуми на офроуд.

Друго си е Дифендъра. Жалко, ако британците бяха излезли по рано от еврогейския съюз щяха да го запазят.

жива дачиа хахаха

Все по грозен и с азиатско личице!

лчш2 не е нещо ново , около бирмингам се движи около 6 месеца , но има малак проблем пожар в кокпита затова ще се забави с няколко месеца