Subaru показа как ще изглежда новия XV

По време на автошоуто в Женева Subaru разкри концепцията XV, а производствената версия ще запази основните й черти.

Обратно в новината

Коментари - Subaru показа как ще изглежда новия XV | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има светъл лъч светлина в Субару , дано някой ден случат на читави дизайнери .

дано този път ги пуснат със малко по-добри двигатели. тия по 120-130кс убиват мерака на много хора.

Уникални автомобили, супер надеждни, в момента карам Форестър 2015 и няма друга такава кола просто!

деер

Карай, че скоро ограничението ще 35....

Би ли казал коя весиа на форестър имаш.Защото се двоумя между автоматик и ръчни при дизеловия двигател.

Вземи си CVT, автоматикът е просто железен, аз до сега не бях карал автоматик и се двуомях доста, но като пробвах версията на Суби веднага ме грабна! Вече 5 месеца го карам при всякакви условия и в нито един момент не съм съжалил.

Кавали, първо да си оправят двигателите дето се чупят през 2-3 години и тогава да си продават колите - писна ми от тях. Пишман да станеш от " възможностите " на колите им :(

това го кажи на познатите ми с Форестъри на по 15-20 години и по 300 хил км яко блъскане и никакви грижи Тук в Швеция собствениците на Субару са най-доволни от колите си според проучванията измежду вички притежатели на автомобили!

Няма как да го обясниш на Ганьо..той е компетентен и разбира от всичко. Да кажеш за Субару, че не е надеждна кола е меко казано несериозно...Аз също имам доста познати, които са собтсвеници на марката. Надявам се скоро и аз да имам честта на автомобилът ми да пише Fuji Heavy Industries.

Защото може би в швеция има читави сервизи и гаранцията на новозакупени автомобили е желязна - минимум 5г или 100 000 км. Моята не успя да направи 95 к . А е карана нормално - не до потрошаване.

Мата ти колко двигатела на Субару си счупил?

Вече станаха 2. Единия беше в гаранция на 6200 км. Смениха го с нов. 7 месеца след като изтече гаранцията - се счупи авт скоростна кутия - уж я оправиха - ц. сложих употребявана. За сега е добре. Преди месец пак ми се счупи двигателя ( онзи дето го сложиха нов в гаранцията ) сега аз си плащам новия двигател. За парите които съм пръснал до сега можеше да си купя още една сносна кола за работна ( не че намам друга кола )

По-глупаво изявление не съм чувал, кога пък си чупил двигател на Субару,кавал, ти сигурно не си сипвал масло изобщо! Колата върви,боксеровият двигател е много безшумен и непретенциозен, никога не съм имал проблеми. Даже предното Субару го продадох на 110000 без да съм му сменял свещите! Голям смешник си!

Палячо - кавал. Смешника си ти. Карал съм го само с Motul 300V W5-30 - високоестерно, после минах на Red Line и последно бях на Bardahl - нещо да ти говорят тези неща ?? През цялото време съм ползвал само оригинални консумативи и течности ;) Като си продаде субаруто какво си купи - Кия ли ?