Според саудитски духовник шофирането засягало яйчниците

Влиятелен духовник от Саудитска Арабия твърди, че жените, които шофират автомобили ще увредят яйчниците си, предаде Франс прес, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Според саудитски духовник шофирането засягало яйчниците | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-малоумно твърдение не бях чел от години. Тия халифи живеят все едно в 12 век преди Христа. От сто кладенеца ще докарат мътилка, само и само да "докажат", че жените не трябва да шофират. А на него макарите му няма ли да се запотяват и семенната течност да не може да излезе навън. Или вече е толкова омекнал, че мекото прогресира и в плесенясалия му мозък.

Исляма определено засяга мозъка.Какво очаквате от хора,които искат държавата и живота им да се управляват от закони от 16 век

Не знам шофирането какво засяга, но ислямът определено засяга мозъка!

Вярно е! Зашото на тези с белите чаршафи им висят тестисите , сядат върху тях и си увреждат яйцата.

Ей, хора, жената на снимката е най-бързата рали състезателка в Европа - българката Екатерина Стратиева. Или сменете снимката, или я изпишете подобаващо!

Те затова са написали жена-шофьор :)

За яйчниците не знам, но на тестисите със сигурност шофирането вреди! Така че въпросният духовник трябва да се позамисли малко, дали не трябва и на мъжете да забранят да шофират.

Да шофира е кофти, но да се вози до мъжа е добре за половите органи и на двамата

ЗАЩО КРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА.ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ ПО ВСЕКИ ВЪПРОС.ОСТАНАЛОТО Е ЦЕНЗУРА.ТАКАВА КАКВАТО ИМА В САУДИТСКА АРАБИЯ.

То там има толкова забрани за жените, че се чудя дали нещо им е позволено въобще.