Skoda ще конкурира BMW X4?

Според последните слухове Skoda ще създадат SUV с формата на купе.

Обратно в новината

Коментари - Skoda ще конкурира BMW X4? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бмв са едни коли..мааани мани.. и вчера се изложиха в сериите на blancpain. Единствените не завършили с всичките си коли.Не че мерцедес като завършиха са много добре.. и те държаха здраво задните позиции.

Много си заблуден - Skoda-та си е страхотна кола за парите си. Ама така са лаиците, които вярват на информация от типа "Една жена каза", без да имат досег с подобни автомобили. Само за инфо - карам Skoda Yeti 4x4 :)

а каква си карал преди ?

Абе не знам... Нещо са ми съмнителни BMW... Тук колегите постоянно се оплакват от ремонти... Единия даже имаше X6 и я смени с Porsche...Общо-взето при нас от състояние, в което в офиса преобладаваха BMW-та, сега преобладава VAG - Audi, Skoda, Porsche, Mercedes... Останаха две BMW-та и едно Mini да се мотаят наоколо... За мен това хич не говори добре за BMW...

с тия двечките на снимката, дори не поглеждам автомобила. .. хахаха

Абе Румене, кво 4x4 те гони, тук се коментира съвсем друго. Става дума за SUV с форма наподобяваща купе. Иначе по темата - Шкода може да конкурират само Дачия или Сеат ... и от трите марки не бих си купил никога!

"руснаците от Lada подготвят конкурент на BMW X4" Хаххахахаахахааа!!! Лафа на седмицата! :))))))

Ех всичко тръгна от Субару Аутбек, но с 20 годишно закъснение. XV, Outback и на трази база и БМВ се научи да прави 4х4 и Мазда сега се учи и Шкода.