Ще има летящи, но не и автономни Лади

Шефът на АвтоВАЗ Никола Мор смята, че е по-лесно да се създаде летяща, отколкото автономна Лада.

Обратно в новината

Коментари - Ще има летящи, но не и автономни Лади | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради жестоко вредни скенери монтирани вместо фарове има вече внесено предложение за малък потоп до към 2900 метра над морето с цел почистване на повърхноста от неправилно развъдени опасни създания..Време за преглед на предложението най късно до 2020 година..ПО този повод предлагам да се монтират само доказано безвредни жълти фарове останалите да се сменят бързо за два месеца.НАгли наркомани на власт принудиха милиард водачи да увреждат денем и нощем земята с включени скенери и фарове против мъгла.

Пий си редовно хапчетата!!!

А въоръжението какво ще е ?

Само едно ни стана ясно, че по медиите работят много журналисти-русофилчета, които ни заливат редовно с малоумни "новини" от тяхната родина Русия. Единственото нещо, което постигате господа обаче е да се излагате, и да ни правите смях на ваш гръб :D

Руски небивалици, превърнати в държавна пропаганда. За да постигнеш нещо в живота, трябват труд, труд, труд. Братушките са го префасонирали във водка, водка, водка... Няма да стане с водка...

Взех си едно Мазерати Леванте-пълен боклук. Друго си е Жигулката,що ли я продадох.....

много турци коментират тука?!? аз имам лада нива 4х4. на 3.5 години е. великолепен автомобил. извънградско съм на 7.2-7.5 на сто. много ви поздрави, че руските коли са скапани. спани шафьоре сте вие, а нивичките са си ЕКСТРА! и новата ми s скала е със среден разход 7.1 на сто дизел. 258 коня е и е 4х4 също така. карам я с ограниченията. рядко карам над... е?

Още едно нещо за което ще трябва да се оглеждаме да не ни падне на главите. :(

А семпли ладички дали ще има, че нямам свидетелство за управление на самолет.

пак се разкудкудякаха. Не ги мислете руснаците, гледайте си насраните задници. Ако се наложи ще направят летяща Лада. В колаборация с ПАО Компания Сухой ще я барнат за нула време. От българския злобар по гнусно създание няма!!!

За руснаците е по-лесно да направят комбайн с вертикално излитане и ракети "въздух-въздух", отколкото нормален автомобил за нормални хора с петгодишна гаранция! :)

Смешници не ви ли писна от лаладжийски приказки.Направете първо пълен инжексион че да говорим.А тези системи за които говорете след десер години хората ги слагат по колите от две да не кажа три години.Така че пиийте си водката продавайте газ и петрол и си мълчете.

Шилo

Ей, не спряхте да ни заливате с небивалици за тия руски боклуци - как от Лада щели да направят супер-кола... Те да направят първо нормална кола, пък за супер-автомобила, ще видим. Засега не са направили нищо повече от италианския оригинал на Жигули.