Сгъваем автомобил улеснява паркирането (видео)

Южнокорейски специалисти предлагат разрешение на вечния проблем с паркирането - сгъваем електрически автомобил, съобщи ABC, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Сгъваем автомобил улеснява паркирането (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голяма простотия и недомислица скоро не бях виждал

Има нещо недомислено, ако автомобила не е в разгънато положение няма как да се паркира, тоест трябва му достатъчно място, за пълните му габарити, което автоматично обезсмисля сгъването му. Единственото му предимство може би е в гаражите с движещи се клетки, в които слизаш от колата и асансьор я подрежда някъде вътре. Със сгъването там може да се спести място.

Каква е ползата от сгъването, когато така или иначе мястото зад него трявба да остане свободно за евентуално излизане от паркомястото ... освен ако не може да се движи дистанционно, докато е сгънат

Можеш да паркираш напред, например.

деер

Как точно?.....

Тази костенурка не е доизмислена. Трябва поне в сгънато положение да може да се движи странично, с дистанционното или даже на ръка, с избутване. Така ще може отново да се включи в движението ако някой тарикат, който не мисли за колегите (такива в България дал господ) не е оставил място за разгъване. Трябва да има и светкавичен старт, за да не те отнесе някой заедно с калинката, като куцо пиле домат!

Не съм расист но на корейците определено им липсва белота (яснота) на идеите.

слагат му дръжка като на куфар за да можеш да го преместиш и готово