Руснаци трансформираха BMW X5 в офроуд звяр (видео)

Руският майстор с псевдоним AcademeG и неговият екип са трансформирали BMW X5 в същински всъдеход.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци трансформираха BMW X5 в офроуд звяр (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно неадекватни гуми, при това без "вежди", заради което ще хвърлят кал и камъчета не само назад, но и в салона. Силовата броня е майтап. Не виждам лебедка. И ако не са сменили скоростната кутия и раздатката, това ще изкара най-много един качествен оффроуд излет. Шнорхел, нещо? Добре поне клетка за салона са заварили.

Руснаци милорд ...

Поредната порция Гоговщини...

Брейй, грозна картинка! Брутална тъпотия с привкус на тотална съсипия. В това са ненадминати! Не бих се хвалил с това как едно прекрасно произведение на западния инженерен дух и дизайн се съсипва с безугледно рязане в крива линия, млатене с чук и накрая тотално цапотене в кал. Това е (траги)комично и много много показателно.

Грозна, или кисела е картинката? Тая баварка са я "избили" с два рекламни клипа или 3 уикенда. ИмАли-срезАли. Ние цъкаме с език и говорим колко са лоши хората с чукове и флексове.

Ами не, не е кисела картинката. Ако имаш предвид доходите от гледането на клипчето, дори да са избили разхода и да са излезли на голяма печалба, не им завиждам. Това не са достойни доходи, а доходи от пълни простотии. Както тези, дето се ритат по топките, взривяват бутилки с кола или една дори застреля мъжа си в главата без да иска. Не им завиждам, ако и милиони да изкарат от това. Така че колк са изкарали ни най-малко не променя горния ми коментар.

брей аз като си режа ноктите на краката всъщност не ги режа а ги трансформирам....

Резултатът е отвратителен. Явно целта е била да се покаже, че руснак е в състояние да съсипе каквото и да е. В случая BMW X5 е добило вид на "сделано".