Руснак снабдява Северна Корея с лимузини Mercedes

Появата на двете луксозни лимузини в Северна Корея показва колко неефиктивни са санкциите на ООН. Но как те са се озовали там? С помощ от руски бизнесмен.

Обратно в новината

Коментари - Руснак снабдява Северна Корея с лимузини Mercedes | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да приложиш геноцид на един народ е престъпление! Вината каква е на народа на Северна Корея? Победиха американците. Незсрамие! Ким дебелее и се вози на Мерцедес, а народа гладува, яде трева браво ООН, браво САЩ!

Що не си вземе волга или северно-корейски велик автомобил?

виж кво са ако не ти е много ясно да ти кажа,че всички екипажи от цял свят пътуват до МКС само с руски космически кораби.Така.че на фона на това са смешни изтърканите лафове с волги, москвичи и какво ли не още.

Ама защо ли не се учудвам, че мужикистанец е намесен...

е кво па Мерцедес има да разследват някой си ги е поръчал платил си ги е и после са отишли някъде си.Там службите да си умуват то ако Мерцедес започнат да разследват всяка тяхна кола на кой се препродава требе да сменат бранша

А бе те от ООН, като са гласували санкциите, сигурно точно това са имали предвид, Севернокорейците да не могат да си купят Мерцедеси.

Ми що не си е взел ВОЛГИ или ЧАЙКИ? Глей го къв загубен човек е тоя КИМ. То това име на нормален човек ли е? От руснак си купил мерцедес...