Русия иска да свърже Лондон и Ню Йорк със супермагистрала

Русия е предложила създаването на най-голямата магистрала на планетата, свързваща Европа със Северна Америка.

Обратно в новината

Коментари - Русия иска да свърже Лондон и Ню Йорк със супермагистрала | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е железопътна магистрала и влаковете най-вероятно ще се движат с ч00-500 км/ч.И основно стоки ще се карат.Има смисъл!

Beshe 1972 god.Patuvahme s maika mi edna sedmica s vlak do Komi,za da vidim bashta mi.Kogato pristignahme ni vzeha s edin "PAZ" I tragnahme po edin pat napraven samo ot darveta.Takova drusane panda,che si ipovrashtah ch,....ta.Siguren sam ,che I sega e taka.Pri 8 meseca zima I -40*C nikakav asvalt njama da izdarzi.

Далечният изток на Русия не е изолиран. Той е анексирана китайска територия, което китайците смятат да си върнат. Това е само въпрос на време.

Добър повод руските олигарси да пооткраднат милиарди народна пара...

"Интер-цивилизационен проект" - това е самата истина и поне си го признават братушките сами !!!

Не вaa.Твa и мъгистрaлъ зъ мусквичи сaму.Сaму те моaт дъ изкaрът тaм.

Какво ли не прави правителството на Путин, за да отклони вниманието на хората от проблемите на страната. Та те внасят бензин ... пътната им мрежа е в окаяно състояние. Силно зависима са от вноса на технологии - добре че Рено-Нисан решиха да инвестират в Лада, че иначе ВАЗ е топ 5 на най-лошите автомобили в света. Единственото което (поне на теория) е на светвно ниво там са оръжията. Единственото което още е в авангарда на технологиите е космическата им програма. Впрочем армията им се вози на италиански джипове, специалните им части са въоръжени с прибори за нощно виждане, пистолети и бронежилетки от презрения запад. Изобщо ... трагична работа. Почти като у нас, но ние нямаме ресурсите, които притежава тази страна. Ето няколко снимки от руската сибирска транспортна система ... link link link

Някой пак е започнал да страда от грандомания или алкохолно опианение. Колко са тези където ще си яхнат колите и ще тръгнат от Лондон през цяла Европа и Азия до САЩ? Колко планови и извънпланови ремонта ще ти се наложат през тези 20000 км? Горивото което ще изхабиш е около 40 резервоара пълни до капачката , защото повечето коли носят стандартни резервоари за около 500-600 км. Налага се и смяна на маслото, ако си с дизел 2 или 3 смени в зависимост кога си го сменял за последно. Къде ще ги направиш по средата на тайгата в сервиз с чукчи или не-знайно какви спиртосани мужици? За колко дни ще ги минеш тези 20000 км, ако караш по 1000 на ден ти трябват 20 дни отпуска само за пътя! Няма смисъл да продължавам очевидно е, че ползите са само за руснаците и проекта трябва да си го финансират сами, а когато изтрезнеят ще видят колко е безумен за да се излъже някой от Лондон или САЩ да го финансира и да очаква наплив от желаещи да плащат тол такси на великата- рус. Това не пречи обаче да се намерят членове симпатизанти от някоя отечествена партия да изпадат в еуфория пред великата-рус , която се оказва че е построила и великата китайска стена, както е видно от няколко филмчета качени от нея в You Tube.

И там явно само феодални изтрещяли старци взимат решенията. С трилиони долари да искаш ти да затрупаш 20 хиляди километра... Вместо да развиеш модерни и достъпни летателни технологии, които не използват конвенционални фосилни горива. Само идиоти. Нищо не се е променило от началото на 20 век насам. Няма да си научим уроците.

Става дума за железопътна магистрала. Не си ли чувал, че има Транссибирска магистрала.

"Съществуващата руска пътна мрежа" МУХАХАХХАХАХАХАХХАХАА. И това ако не е оксиморон. тия са по-зле и от нас.....

Тия алкаши съвсем са изперкали.

каза товарищ Владимир Якунин, след като изпразни поредната бутилка водка...Наздоровие!