Коментари - Ражда се виетнамски гигант в автомобилите | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко добри прозводства от времето на соца бяха нарочно съсипани - очивидно по заповед отвън. Десетки и десетки прикрсни заводи. Не вярвайта на гнусната лъжа, че при соца нищо качествено не се произвеждало... Казва ви го 62-годишен човек...

браво браво

Скоро и Северна Корея и Куба ще започнат да произвеждат собствени автомобили а ние си бъркаме в носа и се почесваме.Важното е че си имаме за управници ТИКВИ и ПЪПЕШОПОДОБНИ а за другото майната му.

Важното е да се подлага крак и да спъва на всяка крачка това правителство, да се саботират всички опити за реформа в името на теснопартийни интереси и от такива като вас дето за пари изпълняват всякакви поръчки!

От статията става ясно, че виетнамската компартия инвестира в промишленост. Браво, нашата инвестира в строежчета, че и некадърно построени.

Преди 25 години на виетнамския Васил Божков/Илия Павлов - Фам Нат Вуонг, са били дадени куфарчетата с пари от местната компартия. Човекът се оказал честно пионерче, стриктно изпълнявал повелите и поръченията на партията, давал точни отчети за средствата на когото трябва - и така не бил гръмнат. Затова и Партията му гласувала доверие да изпълни последната й повеля - "Родна виетнамска кола - във всеки дом!". Захванал се човечецът да организира и изпълнява нещицата - наел второ и треторазредни специалисти, работили някога за второ и треторазредни марки автомобили (за по-евтино), построил заводите върху земя, която ще се наводни след всеки един тайфун - без геоложки проучвания и ОВОС, разбира се, за да е без пари, и както всеки комунист - решил да изпълни петилетката за 2 години:):):) (пак за по-евтино)! Е те толко тп, недалновиден и некомпетентен не е дори и "микренският бизнесмен" Гриша Ганчев! Бъдещето като че ли е предизвестено - греат валл ще бъде с няколко класи по-икономичен, сигурен и по-добър като съотношение цена-качество автомобил. Смятайте как, ако изнесеното в статията е вярно, вьетнамский рабочий и крестьян ще си прекарва по няколко часа през уикендите ежеседмично под капака на подобно возило:):):)

Преди години имаше една рубрика "Къде сме ние""Я да се посмеем,че зад нас няма никой

Преди години имаше една рубрика "Къде сме ние""Я да се посмеем,че зад нас няма никой

В управниците е истината !

В пазара е истината. Ние нямаме достатъчен домашен пазар за производство на автомобили. Виетнам е 93 милиона души със сравнително евтина работна ръка. Минималната заплата във Виетнам е около 80 евро, средната е близо 400 евро. Най-висока заплата взимат хората, които работят в правителството около 800 евро. Южен Виетнам е много по-развит и модерен от Северен, защо ли?

Къде се намира Хайфон бе? Невежа!

Къде се намира Хайфон бе? Невежа!

И ние ще участваме на изложението в Париж. Ще представим парен триколесен двуместен чушкопек от гр. Банкя. Возилото има един недостатък - всичката пара отива за свирката. По тази причина то не може да се движи, но пък много силно свири.

:) Оправи ми деня!

ще казваме "Кога ще ги стигнем...виетнамците?"

Сравнете този автомобил с новата руска лада (видях я на живо в БГ!) и намерете разликата....

няма нищо общо!

Chefo77

С мааалката разлика, че Ладата си я видял наживо, а тази е нарисувана от някой си.

Едно време те идваха тук да се учат, сега са много преди нас.

Ами добре сме ги учили.

Добре ги учехме,защото имахме добро образование!Сега никой и никого не можем да учим,защото "добрите",развалиха на лошите,учебната система!

И на какво ги учехме? Да лепят плочки, да пият ракия и да въртят далавери!!!!