Работничките, които сглобяват камионите КАМАЗ (снимки)

Другарите от КАМАЗ са решили да предприемат една оста нетипична стъпка и да покажат някои от работничките в своите заводи.

Обратно в новината

Коментари - Работничките, които сглобяват камионите КАМАЗ (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да са служителки, но не са работничките, които сглобяват. А камионите КАМАZ са реплика на Mercedes Actros 1840.

Щука

Колко идиоти, които никога не са влизали в завод! Ами мишки, колкото и да хейтите по адрес на Русия (аз там и не съм бил), но съм имал работа в много заводи в Германия, Австрия, Чехия, Полша... Ако знаете какви жени работят там, тези ще ви се сторят страшни. Манекенки били.. Просто са нагласили момичетата за фотосесията, ясно е, че ще ги облекат в нови гащеризони. Вие тъпи ли сте, честно? Да ви имам и троловете!

Работил съм в два завода общо 8 години, отделно съм влизал по работа в още поне 10. Голема щука си, верно! Кълвеш на блесна...

Интервю за работа в заводите КАМАЗ. Идва една супер сексапилна мацка и започва да я пита шефа: - Как сте с компютрите? - Без проблеми съм с Word, Excel, Access и т.н. Ползвам интернет. Курс по десетопръстната система... - Езици? - Английски, френски, немски, испански. Шефът вече доволен каква готина секретарка е намерил - и секси и умна я пита: - Каква заплата очаквате да взимате? - Към 100000 рубли. - Но при нас 100000 рубли взима главния инженер на завода?! - Ами тогава него си ебете!

Затова ли Камаза е толкова дървен, на...

по руския Канал 1.

Ну, блин, давайте знакомиться, что ли? :)

А бе дира аз тия ги познавам бе ,те са работнички но не в завод КАМАЗ те са магистрални или крайпътни работнички , както ти харесва но само не и в завод !

Това е по-фалшива новина даже и от хиперзвуковия Сармат

Показаните работнички изглежда много усилено "работят" на няколко стана ,главно легнали.

Стоенчо, внимавай да не се нахендриш на някой другар-татарин. В завода 60 % от работещите са от тази народност. А иронията която влагаш в думата "другари" говори за някакъв примитивен гоговизъм.

"Татари", "чуваши", "тувинци", "мордвини", "македонци"..., така е накръщавал българите ЙОСИФ Джуга-швили("Юдов-син" от груз.)

да видим как превключва скоростния лост

Так, тааак... Мы все поверили! :) Това не са руски манекенки, това са работнички в завод! :)))

Група манекенки облечени в чисто нови фирмени гащеризони - снимки за ведомствения календар и други рекламни материали. Сигурно и жени работят в завода, но нито са тези, нито изглеждат така ;)

Именно де! :)

С тези мързеливи мъже, кой да работи!?

са запас! Кой иначе ще работи?