Porsche Panamera Sport Turismo Turbo срещу Mercedes-AMG E63S

Какъв ще е резултатът, когато две изключително бързи немски комбита се изправят едно срещо друго?

Обратно в новината

Коментари - Porsche Panamera Sport Turismo Turbo срещу Mercedes-AMG E63S | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям фен съм и на трите марки от коментарите, но като модели определено е63С комби ще е по-забавно за шофиране и то не само в права линия. Поршето е клинична работа без чуство за хумор и с габарити на самосвал. БМВ пък нямат място в това съравнование, защото не правят комби м5 а 550и е много далече от гореспоменатите автомобили и като цена и като възможности.

С разликата в цената, може да купите една прилична кола за жена си, а за коментиращите БМВ да кажа, че клипа е направен за истински коли.

Мерцедес и всички останли. Докато не се пробва, не се разбира. Нещо като с Нокия при телефоните преди 20 години. 3 марки в света всички ги знаят - Мерцедес, Кока Кола и Малборо. От трите за Мерцедес рекламите са най-малко....

За какви факти говориш при разлика от 70 коня между автомобилите? Я намери модел на Мерцедес дето да бие BMW, че не се сещам нещо...ама нищо де, ти си мечтай....

Определено Мерца е с повече коне. Но е и по-практичен. На хартия Поршето е почти като Мерца, но в реалността почтито е доста по-сериозно. БМВ като направят поне в петиците им да има място повече от бейби мерца в 1ш9, тогава може да са коли.