Поне още седем модела на базата на новия Mercedes A-Class

Mercedes-Benz планира да пусне още поне седем компактни модела, които ще се базират на платформата на чисто новия A-Class.

Обратно в новината

Коментари - Поне още седем модела на базата на новия Mercedes A-Class | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния боклук на скапаната марка.

A класата е интересен автомобил. Всички почитатели на марката, които познавам, не го харесват. Аз пък го харесвам, въпреки че изобщо не ми допада марката. Не твърдя, че автомобилите са лоши. Напротив, добри са, но не ми допадат. И не става въпрос за киселото грозде - имам две коли на обща стойност над 100 хил.лв., та мога да си купя един Мерцедес. Ако пък говорим за 15-20 годишен, каквито преобладават у нас, сигурно мога да си купя десетина.

И аз не харесвам Mercedes, не харесвам и старите A-class, но еволюцията е интересна както в дизайна, така и в технологиите. Чудя се как ще отговорят конкурентите ... Виж, това че се опитват да угодят на всеки и за всичко ми идва в повече. GLA, CLA и т.н. -А ... повечето от тях трудно ги различавам и не виждам особен смисъл от съществуването им. Реално повечето потребители виждат в A-class ежедневен автомобил за града и кратки извънградски пътувания, така че версиите хечбек с три и с пет врати са достатъчни. Може и нещо по-спортно - купе с наточен двигател за по-спортните фенове, които поради една или друга причина искат A-class. Това стига.