Полицията в ЕС ще спира колите от разстояние?

Европейска работна група обмисля въвеждането на устройство, което ще позволява на полицията в ЕС да спира колите от разстояние.

Обратно в новината

Коментари - Полицията в ЕС ще спира колите от разстояние? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чекам да ми спрете 12-така от разстояние! Елате повече.....хахахха

И в момента сигурността на колите е на плачевно ниво, а с подобни устройства ще стане още "по-забавно". Тинейджъри ще започнат да спират коли и да предизвикват катастрофи. В сремежа си към контрол, бюракратите започват да правят потресаващи глупости.

Дрън, дрън те бандитите сигурно не могат да си сложат едно ключе и да изключват такава допълнително сложена система и ще чакат тъпите полицаи да ги спрат дистанционно.

Освен вече коментираното има и още един проблем - какво ще стане като хакнат тази система. Как ще се отрази на безопасността като някои хора започнат самоволно с достъп до това да си играят по пътишата на спри колата и гледай какво става.

В света има две опасни тенденции които набира скорост. РАзширяване на свободите на интенационалните корпорации и едрия капитал и сваляне на международните регулации и ограничения за тях. И все по-голямо ограничаване на свободите и правото на собственост на обикновения човек, с постепенното приемане на такива тиранични и недемократични закони.

Внимавай че веднага ще бъдеш обявен за комунист,анархист,терорист,антиевропист,сепаратист и какъв ли не още _ист от нашите озверели "демократи",проевропейци и русофоби.

Глей са как ше набием спирачките на тоа пред един TIR.

Господарите нещо съвсем се разбързаха с новия ред. Тия дето полицията трябва да ги гони и спира, разбира се ще карат коли, в които това нещо преди това е изтърбушено. Разбира се, полицията не е това, за което обикновената овчица си мисли, а просто апарат за охрана на господарите и вкарване в стадото на някоя кривнала "черна овца". Айде да почват със слагането на чиповете вече, че съм приоготвил калашника...да се почва, че да се свършва...

Много си прав за съжаление. Ще ставаме свидетели все по-често на такива закони и мерки за ограничаване на свободите на гражданите. По-нататък ще се въведе и система за контрол на колата и заключване на вратите от полицейските коли. С която неудобните на властта могат спокойно да ги бутурясат в някоя подходяща пропаст. И тези мерки ще се защитават с нуждата от повече "сигурност". Сигурност за кои обаче? Помислете.

ти си терорист и преступник! ияж си гмото и траи, докато решат какво е добро за теб! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много добре, повече работа за нас...

МАТРИЦАТА идва