Подробности за Lada XRay (снимки)

Станаха ясни някои подробности около предстоящия нов модел на АвтоВАЗ - Lada Xray.

Обратно в новината

Коментари - Подробности за Lada XRay (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз имам Лендровър. Има всичко, изкачва там, където нивата ще падне по гръб, а на магистралата е ракета. За дизайна няма да коментирам, щото няма сравнение, ама айде, да кажем че всеки има собствен вкус, и има хора,които харесват лайна. Дизел е и харчи 7-8 (4х4). ТОВА е велик автомобил! Нивата е в най-добрия случей посредствен автомобил, да не говорим, че дори скапания дъстър ше я опердаши. Не плямпай заучени глупости от времената когато нямаше база за сравнение. Като се качиш и покарап нещо по-хубаво, друга песен ше запееш. За 2015 нивата е пълен боклук.

аз имам лада нива 2013. за свободното си време. това е велик автомобил! базов. скромен. нямам радио. не ми трябва. харчи бензин между 7.1 и 8.0 л/100км. хората много го подценяват. и много грешат. и си карат западните трошките на по 10-15 г. тц-тц-тц.

Запиши си ред. Моята идва февруари 2021.

С какви двигатели мериканците дето ти плащат си изстрелват ракетките атлас? Със занзибарски нали? И не бери грижа на тези които правят Су-Т50.

Статийката като цяло е Copy-Paste + Google Translator. "Авторът" й едва ли я е чел, защото иначе щяха да му направят впечатления изрази като "Входящия агрегат" и фаровете отзад... Иначе, автомобилът изглежда ще е изцяло за руския пазар, който може да поеме всичко. Един вид застраховска срещу бъдещи санкции. Евтина кола с евтина поддръжка. Ценовата информация, обаче, е определено некорктна, защото няма как разликата между автомобил с предно, ръчни скорости и малкия двигател и автомолил 4х4, автоматик с големия двигател, че и разни екстри да е само 400 евро.

Руски двигател? Нема такова животно- всичко е крадено. Руснаците са въоръжени с две леви ръце, а в устата бутилка водка. Най-качественият им продукт е за убиване(все пак са злата империя) Калашников( и той краден от хитлеристкитеинжинери)

И се роди българскияр разбирател за да даде оценка на руската автомобилна и военна индустрия. А между другото съм сигурен , че караш поне 20 годишно Опел-че а може и Пасат-че 2-ка, но си много силен в критиката а????? Беден и прост.

С нищо не ме впечатлява. Китайски подобни коли - бол.

от малкото злобно бг критикарче-всезнайко.

Дачия. Лада. все тая Кола за вътрешен пазар

става прилична ако не се чупи твърде често кефи ме да ръчкам под капака/май е такъв тип автомобил

В Русия има стара традиция в липсата на собствени разработки (лади, волги, москвичи и украинските зазки - все таралясници), по съветско време купуваха цели заводи (Ваз - Толиати), а в ново от САЩ (последната Волга бе свален от производство Буик). Сега Лада е част от алианса Рено / Нисан и ще използва същите технологии следователно ще правят поредната евтина марка на средната ръка автомобили на Европа. И аз съм беден човек и за мен Дачия е приличен автомобил, но руското изпълнение сигурно ще е като Дачия от преди 10 години, което си бе кошмар на колела. Смешно ми е като се замисля - тези не могат да направят автомобил, но се напъват да правят Армати и разни хвърлича 15 години назаднали от добрите европейски и щатски разработки.

Сега знам що в БГ никога няма да се оправим ... Две сходни статии, с идентични теми, едната за Шкода, другата за Лада. За Шкода 1 коментар, въпреки че половин Европа кара Шкода. За Лада - 12 коментара! 12 коментара за кола, която е още по-евтиният вариант на най-евтината и боклучава кола (Дачия), която е на базата на скапаното Рено, което е на базата на Нисан ... и последния да затвори вратата! И това се прави от пияни мужици!!! ХАЛАЛ ДА ВИ Е, щом ви е толкова акъла!!!

Идеята е хубава, да видим изпълнението. Не съм голям оптимист, но пък знае ли човек.

от алианса Рено-Нисан. Така че злобните критикарчета да си налягат парцалките.

Топ моделите ще имат стандартно оборудване ГРАМОФОН.

цени. Най евтината версия на Дъстер в БГ е около 11000 евро. И дизайна е ок, и качеството ще е ок защото Рено имат доста дял в това предприятие. А щом системата чхч ще е от Дъстер, тоест от Рено, значи от Нисан, всичко си идва на местото. Евтин автомобил, с добро качество, приятен на вид, и надявам се без никакви изгъзици и излишни електроники. Не ми трябва дистанционно заключване, нито ел прозорци. А всезнайковците нека си карат 20+ годишните таралясници :)

С манивела ли ще пали? А дистанционно заключване на вратите сделали ли са или са се отказали понеже не са имали толкова дълък кабел? Тия полудяха бе! Кога са правили кола та пак се навириха! :))))

Съчуствам ти...ако не ти стигат 8-9000 евро ще ти помогна с десетина...!

Е айде де, откога чакам да почнат продажбите у нас на някой от новите модели!

Е айде де, откога чакам да почнат продажбите у нас на някой от новите модели!

Всичко много ми харесва ама тези вдлъбнатини от страни защо са ги сложили да загрозяват?

Мъкаааа

ще имам нов автомобил :)

сандеро сделано в СССР...России ;)