Подобри ли забраната на дизела екологичната обстановка?

Изследване показва как се е отразила забраната на дизела на мегаполисите в Европа, които са предприели тази стъпка.

Обратно в новината

Коментари - Подобри ли забраната на дизела екологичната обстановка? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз мисля ,че дизелите са най малкия проблем.къде са горите къде е озоновия слой,защо се замърсяват моретата и океаните като ви се диша чист въздух качете се на витоша отидете в Смолян колко заводи и предприятия затворихме а въздуха продъжи да се замърсява явно мантрата за дизелите върши работа за богоизбраните в кавички но не и за обикновените хора, така ли е?

Е то е нормално. Емисиите на въглеродният оксид винаги са били по-малки при дизелите - свързани са с по-ниският разход, но фините прахови частици и ако си спомням добре азотните оксиди са повече.

Дизела няма място в големите градове и хората с поне малко мозък с почнали да се усещат.

Погледнете сайта https://link Къде ли отиват саждите? ...

Естествено, че дизелите не са виновни за мръсния въздух (и като цяло колите), но най-лесно е да обвиниш някой от когото лесно можеш да вземеш едни пари. А снимката която са дали е на кола на която в момента умира двигателя от гръмнало турбо, а не че по-принцип така си пушат дизелите.

Така е, ама Гогов електричара си го знаем. Същото е и със снимки на "пушещи" коли през зимата, когато парата от ауспуха кондензира. Ама на еко джендърите толкова им трябва за да се хванат за сърцето и да си вържат марля на устата.