Peugeot показа ”SUV автомобила на бъдещето”

Peugeot разкри хибридната си концепция Quartz. Компанията описва своя идеен модел като "SUV автомобилът на бъдещето".

Обратно в новината

Коментари - Peugeot показа ”SUV автомобила на бъдещето” | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто се научи да четеш правилно на родния си език!

Обратимост - всяка електрическа машина може да работи или като двигател, когато преобразува поток от електромагнитна енергия в кинетична енергия на макроскопично тяло (ротор при въртящите се машини), или като генератор, когато преобразува кинетичната енергия на макроскопично тяло в електромагнитна енергия.

МНого страшни увреждания на водачи и пътници причиняват дисплеи.Всички те се контролират от вражески станции и се ползват з а декодиране и увреждания вкл поименно на жертвите.По този повод да предупредя че дисплеи,лазерни,светодиодни,течно кристални с а много опасни.Експертите да проучват увреждания на всеки качил се на автомобил .МНого автомобили имат силен електромагнитен смог особенно на задни седалки. От нови модели мощни и скъпи коли често се виждат как слизат бледи като смъртници пътници..Атомобили със високорадиоактивни режещи фарове се следят като особенно вредни недопустими за повърхността.Всички те се обемно увредени заедно с пътници и акари в купето.ПО този повод д а не се монтират 'светодиодни скенери" вместо фарове..

Двуцилиндрово двигателче, специално оптимирано да върти генератор, който зарежда високоволтовата батерия. Подобно на i3 на БМВ, който вече е на пазара.

Тази статия очевидно е за големи специалисти. Например, на мен, скромния инженер, не ми е ясно как електромотор ще захранва батерии. Мен, ако питате, той най-много да ги изтощи...

Тоя модел на Бъдещето, ми се вижда банален дори за настоящето.