Първият електромобил от Subaru идва само след година

Прeз 2021 гoдинa япoнcкaтa мaркa Subаru щe зaпoчнe прoизвoдcтвoтo нa първия в cвoятa иcтoрия eлeктрoмoбил, кoйтo щe пoлучи имeтo Еvоltis.

Обратно в новината

Коментари - Първият електромобил от Subaru идва само след година | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без чужда помощ, тези няма да се оправят с електромобилите.

Субару е като грозничка жена с хубаво тяло - грозна, ама еблива и издържлива ;) Тези които караме Субару сме умни, готини и леко смахнати, ама по пичовски начин ;)

Amen, bro !

Още едни, които изтърваха влака и за които филмът с производството на автомобили приключва завинаги.

като всички субарота е грозно..

голяма работа

Не става за нас...За да стигна до Австрия са 550 клм. Яе спяи ще чакам да се зареди 12 часа...После ще стигна до Будапеща и пак същото...Някъде към Питещи в Румъния отново...Плащай ток (ако има къде да зареждаш, плащай хотел, ресторант...Все 4-5 дни...

Спокойно, то не е насочено към такива като теб. След всяка статия за нов електромобил веднага се изказват - ама не може да стигне от София до Варна - не става. Този пък не можел да стигне с нея до Австрия. А можете ли да си позволите такова возило или карате като повечето от нас 10-15 годишно? Това не е насочено към нашия пазар, а към страните от централна, западна и северна Европа, където има изградени вече мрежи от зарядни станции. А да, и тока ти е скъп за зарядната станция, да. Е, за тези за които е предназначена колата цената на зареждането с ток не е водеща. Ти си купи 10 годишна, без забележки, фрау Кунц на 75 години преди да умре е ходила с нея до магазина само.

Колата не е за гастербайтери

Много е яко!!!

На мен ми се струва грозничко, но явно са повлияни от модата на ръбатите автомобили, която я въведе Тесла. Лошо няма - през няколко години се сменя - обли, ръбати, обли, ръбати ... Впрочем, добре е че влизат електромобилите, те само със замяна на литиево-йноната батерия с водородни клетки за много по-дълга експлоатация.

Едва ли някой ще си купи Субару, след това, което се случи с Милен Цветков. Никой няма нужда да кара коли, които се мачкат като хартиени.

Колите с мноого усилия са направени точно така- да се мачкат по този начин. Прави се с цел поглъщане на енергията. Иначе удара ще е като в стена и това което ще поемат пътниците ще е многократно по-голямо. Такъв е принципа на изграждане и на пътническите вагони на влаковете и т.н.т.

Милен Цветков го удари автомобил, който тежи колкото малък камион и то със скорост около 80 км/ч, той е бил с размазани вътрешни органи от кинетичната енергия. От това няма как да те предпази нито един автомобил.

Едва ли някой ще си купи Субару, след това, което се случи с Милен Цветков. Никой няма нужда да кара коли, които се мачкат като хартиени.

Пишете повече за производството на електромобили.

Бих искал да науча нещо повече за вече набиращата скорост на революцията в индустрията за производство на електромобили.

субару - никога вече

Купи си стар таралясник BMW. Те по-редовно катастрофират без някой да ги премазва.

Само идиот може да твърди, че Милен го няма вече понеже е карал Субару. Избери си една марка кола, пробвай да те удари отзад една 22 годишна дрогирана курешка зад волана на камион Q7 със 100+ км/h и после ако можеш пак пиши тъпи коментари по форумите.

От 25 години карам Субару, ама тва... тва е по грозно и от Мултипла....

Със затягането на екологичните стандарти Субару започнаха да изпадат в затруднения. Един по един моделите в европейското портфолио изчезват. Новите модели са наполовина Тойота, а за в бъдеще явно ще станат на 100%, точно както БРЗ-то.