Папата се сдоби с Lamborghini

Папа Франциск се сдоби със специална версия на Lamborghini Huracan.

Обратно в новината

Коментари - Папата се сдоби с Lamborghini | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо щях да напиша, че Папа-та ще "пръдне" вътре и ще се намери малоумник да плати тройна цена за този унищожител на бензин, само заради тузарският ароматизатор, и като прочетох статията - той автора ме изпреварил. Разбарасе по културно го е написал човека! Да живее Папа-та (да може да "пръцка" дълги години - явно това е едно от призванията му наредени "от горе"), да живеят и малоумниците, че иначе от къде ще се намир пари за цялата суета наречена католическа "църква". Нямам спомен в библията да пише Христос да е подписвал каруци или магарета и да ги е продавал по пазарите ... ама може Папа-та да е по с връзки от Божият син! Амин!

дира, пак сте объркали заглавието! не "Папата се сдоби с ламборгини", а "Папата подари ламборгини"

само адмирации за папата! и на мен не ми трябва такава прахосмукачка на колела, тип летящ ковчег със звук на комар. това са лиготии за комплексари.

Папата игнорира светските съблазни на Дявола, но 80% български дебили няма да го разберат!

.Няма. нормален мъж, който да не иска поне да "опита" от тази бяла птица...но Папата не е нормален мъж, виж - за човек звучи хубаво, дори и йезуитско...в края на краищата, който каквото и да си говори папите не са божи същества, нали майка ги е раждала, а. Баща ги е правил... поне за всичките папи до тук

Начииии , като го видя т'ва ламбо и получавам ерекция . Особенно ако е в зелено . :)

Само Папата да не се удави докато плува сутринта където обича да ходи да се гмурка...Че, мача с кола - подарък като че ли е игран тука...вече!

Това возило е прекрасно. С най-голямо удоволствие бих джиткал с него. Благородно завиждам на бъдещият му собственик (след търга)

На Папата му подарили ново Ламборджини. Излезли с шофьора му да го пробват на магистралата и Папата пожелал да покара. Сменили са с шофьора и Папата натиснал газта, докато се усети и вдигнал 300. Естествено карабинерите го засякли и спрели. Отива единия до колата, поглежда, прекръства се и припада. Папата отпрашил. Втория карабинер се втурнал да свестява колегата си. Казвай кой беше в колата, кмета ли? НЕ! Началника на полицията? НЕ! Министър-председателя? НЕ! Е кой тогава, кой? Не знам кой беше, ама Папата му беше шофьор!

ако беше Ролексо - веднага щеше да вземе Гергов (свинаро) и да го подкарат към паметника на Альоша - един вид тур за овации ;)

И Бог ще е навигатор на новия собственик !

Е това вече се казва истински папамобил!

Папалолобриджидомобил

суперкар? Откъде ги измисляте тези глупости? :)

И този ще иска от мен смирение и християнски добродетели.

продай си твоята бракма на търг и дай парите на християнски общности в Сирия Ламбо си равят PR, папата си прави PR, някой изстрадал сириец ще получи сирене - всички са щастливи... освен Дядото

Luna0102

Папата да вземе сега да се покаже човек и да ми сбъдне детската мечта.

А как ли църквата би коментирала евентуална катастрофа на бъдещият собственик, ако въобще подкара тази кола по пътищата?!!!

Красива кола.

Леле леле Богохулство на най високо ниво Сега да им опрости и греховете на тия от ламборгини Папата е забравил май че храма господен не трябва да се използва за търговия.... Ама то това там май не е храм господен а едно лустро отдавна самозабравило се.... Смешници

Мисля че едно отусловията за да се идигнеш до папа е преди това да си бил монах, а те дават обет за бедност. Дарението е мило, но Папата просто няма друга възмоност освен да дари средствата от него за благотворителност. По-добре Ламборджини да бяха дали тези средства директно за църквите в Ирак.

Те го правят за да дигнат цената, т.е. благотворителният ефект, а не за да си джитка папата във Ватикана дето и шосе няма.

... обет за бедност... или... обед за бедни - изберете сами...

Сега след като го е осветил няма нужда от спирачки:)

българският език е неточен! написано е : Папа Франциск се сдоби, а би трябвало да е : получи подарък, иначе се разбира КУПИЛ си го! Сдобиване не е подарък!

дали си го купил, откраднал, спечелил от тотото, сам си си го направил, или ти е подарък - все си се ''сдобил'' с колата !

Гледам я таз кола и нищо, че е осветена от папата - само греховни помисли са ми в главата ;) А иначе някой луд испанеци или италианец може да си я купят с надеждата, че осветеното Ламборджини няма да катастрофира никога.

Тия съвсем го удариха през просото. Ламборгинито и папата са облечени еднакво - показателно че са продукти използващи едни и същи маркетолози. Както дедо казваше за такива - 'айде у лево...'