Обществен натиск срещу Nissan заради ”ръждясали” пикапи

Над 17 000 британци са се обединили във Facebook група с искане Nissan да отзове потенциално опасни "ръждясали" пикапи от модела Navara.

Обратно в новината

Коментари - Обществен натиск срещу Nissan заради ”ръждясали” пикапи | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото и ВАЗ влиза в състава на Рено-Нисан, утре чакайте заглавие "Лада" в най-продавания автомобил света. Някой можел ли е да ди помисли, че френска компания ще стане номер едно автопроизводител в света.

Собствениците не са разбрали, че са си купили пикап-самосвал. Нищо не се е счупило, просто са натиснали по невнимание някой бутон!

хахаха Да не вземе да се чупи настрани обяче като икарус.

И кардана ли се счупи!?

Много странно се е "счупил" този пикап !??! Според мен би трябвало при счупване между кабината и товарния отсек тази част да падне надолу а не да щръкне нагоре!

Натиснал е спирачка, предницата е "клюмнала", изгнилото шаси не е издържало и те ти резултата. Японски боклуци. Какво им харесват хората незнам. Нито са евтини нито безпроблемни и на всичкото отгоре ръждясват зловещо.

Зависи от момента на финалното счупване. Ако е празна кабината и примерно товариш нещо, или вдигнеш колата с подемник (виж в imgur . com / ljRsPHo.jpg) се отваря в средата. Ако си качил 4 човека е наобратно.

то като исипя 3000 кила чакъл отзаде, не ще се згъне ами и шофера ще катапултира......