Новият Land Rover Defender няма да се хареса на феновете

Шефът на Land Rover заяви, че новият Defender няма да се хареса на твърдите фенове на култовия всъдеход. Те дори може би няма да си купят колата.

Обратно в новината

Коментари - Новият Land Rover Defender няма да се хареса на феновете | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При предишната промяна на образа на Дифендъра австралийските фенове са имали само една забележка - решетката на радиатора е пластмасова и не става за барбекю, за разлика от стария модел. Всичко останало е било ок за АУТБЕК. Ама така е, когато мениджърът на британска компания носи немско име.

За какво са го кръстили Дифендър тогава, след като ще е технологична градска кошница? Вземат името на нещо качествено и го слагат на поредния градски SUV, което е нещо като нищо - само заема място, замърсява и пречи в града, а в същото време изкараш ли го извън пътя е пълен боклук защото нито има подходящи гуми и джанти, нито просвет и окачване, нито нищо само глупави електроники ...

че е боклук?!? Боклуци са баварците дето си купувате, а това си е истински джип на всеки терен. Щом дискавърито минава от всякъде, това ще е още по яко. Но гроздето е кисело..тези джипове не са за всеки джоб и не случайно ги наричат челси тракторс.

при каква заплата младите ще могат да го купят?

Ооо, няма проблем! Ще му го дадат на лизинг за 50 години. Като се пенсионира ще се радва на новата си придобивка! :)))

Новият Land Rover Defender ми харесва.

Педерасти, сър!

Не, това са гейове!

Ако само ще му ползва името, може и да почнат да го купуват, обаче ако е с големината на дефендер абсурд, такива джипове вече няма защото няма търсене. Масово взимат малки джипчета

Тотално осраха и марката и модела. Язък и амин. Поредния супер-дупер технологичен електронен кошник. Бе господа, такива вече има стотици марки и модели, пресолихте манджата. Не ви щем!