Новите фарове на Audi прожектират изображения (видео)

Аudi прeдcтaви първитe в cвeтa фaрoвe c цифрoвa мaтрицa, кoятo пoзвoлявa прoжeктирaнe нa изoбрaжeния.

Обратно в новината

Коментари - Новите фарове на Audi прожектират изображения (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната глупост на Audi, като фейк раздутите ауспуси и имитация на шума на спортен двигател.

Според мен всякакви такива цигании отвличат вниманието на останалите участници в движенинето, включително пешеходци, пораждат разсеяност от важните неща или стрес да видиш нещо, на което не му е мястото там (примерно светещ надпис на междуградски път) и да се чудиш има ли там някакво препятствие и какво точно. Това създава опасност за останалите участници в движението, както и за самия шофьор на аудито, и е доста идиотско, освен че напълно е лишено от смисъл.

Според мен гроздето е кисело. Хората са го казали - новата технология няма да заслепява насрещно движещите се водачи и ще разширява ъгъла на осветеност при завой. Иначе че могат да си прожектират каквото преценят е по-скоро в частта на маркетинга.

Циганийките са вторичен ефект. Важното в случая е динамичната осветеност, която се реализира с тези фарове. Идеята фаровете да работят съвместно с навигацията и да ти показват на къде да завиеш я намирам също за много полезна въпреки че един head up дисплей може да върши ссъщата работа срещо по-малко пари.