Нова Tesla изгоря в Холандия

Само ден след зрелищната експлозия на Tesla в закрит паркинг в Шанхай, холандски медии съобщиха за друг инцидент със самозапалване на електромобил на Илон Мъск.

Обратно в новината

Коментари - Нова Tesla изгоря в Холандия | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля Илон Мъск да не петни името на великия изобретател и да прекръсти автомобилите си на "Бенгалски огън".

Не се косете. Не само Теслите се палят. И конкурентите им имат същия проблем. Батериите са много проблемни. Като се запалят, нямат гасене. Пожаранта също няма да се справи с тях.

Какво става с Теслата ве! Това си е цяла епидемия! Както изглежда произведените в Китай батерии имат точно определен и крайно ограничен срок на живот!

Хи-хи-хи.

Руски телевизор и американски автомобил стока за шарани !

няма. Имало е някога съветски.

Ще ме прощавате, но без да си давам зор, се сещам за поне 2 марки Руски телевизори, които и в момента с лекота могат да се купят в Русия. Вярно, в България не се внасят, но това не значи че ги няма. Това са Рубин, които произвеждат от 19 до 50 инчови LED телевизори и Ирбис, чиято гама включва и 55 инчови телевизори. Така че руски телевизори има...

по една статийка на ден за "скапаните" Tesla, и по една във възхвала на БЪДЕЩИТЕ успехи на определени брандове. Това е формулата за успеха.

Е, теслите влизат в клуба на суперколите, които се палят като Порше, Ферари и т.н. Само че за разлика от нормалната журналистика кампанийната показва само това, за което и се плаща.

Пиши за всяко самозапалило се порше или ферари. Имаш по 1000$ на описан случай. Но нямаш право на никакъв друг доход! Съгласен?

"купена преди няма и шест месеца" Това кърти мивки. Остава да се допълни, че собственика е бил холандски пенсионер дето я е държал в гараж.

Не е пенсионер, а една пенсионерка - зъболекарка. Ходила е само на покупки един път седмично. И затова 15 годишните 8 цилиндрови лимузини в България идват на 150 000 км.