Нова китайска марка се закани на VW

Новият китайски бранд Lynk ще се постарае да измести VW в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Нова китайска марка се закани на VW | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може някой да каже, че един кибрит не могат да направят китайците, като половината стока в света се прави в Китай. Някой тук ми звучат като старите монтьори, които казваха, че Жигули са най-добрите коли, поради простата причина, че те другите марки не можеха да ги ремонтират. Светът се промени и вече не е същия.

Порше Кайен. Копирали са с г*за си визията на колата

До тогава американците и европейците ще са наводнили пазара с хибриди и електрически. Така е когата копираш.

Помня времето, когато за някой смотаняк казвахме - мани го тоя кореец!? Не подценявайте китайците! Те имат водородни бомби и балистични ракети за пренасянето им, изстреляха в орбита 3ма космонавти, ще строят собствена космическа станция, строят съвременни военни самолети и други видове високо технологични оръжия и най - важното - най - големият вътрешен пазар...

...ще върви като топъл хляб. Изтрепаха рибата!

Да, като таралясниците дето ги правеха в Ловеч.

На мен лично "китайска кола" все още ми звучи смешно. Оксиморон.

Не само на теб. За всеки нормален човек е така. Никoй не иска да си рискува живота с тея кокошкарници. Има една маргинална група от зомбита, дето ще ни натряскат минуси, ама и те не си купуват китайски коли, а карат 20+ годишни европейски коли. Които в интерес на истината (20 годишните европейски коли) са по-надеждни от новите китайски.

Какво означава "най свъзаната кола в свта", че нещо неразбирам? Ами то се вижда, че са изкопирали Кайена, малки промени по стоповете, който пък са ги копирали от Гранд широкито... И каво виждаме? - един Куфтор!

От английското link - свързвам.

Абе кой ненормалник ще си купи тая китайска щайга бе. Те един кибрит не могат да направят без дефект, тръгнали коли да зглобяват. Егати пародията.

И аз това се питам