Нов турбо двигател със 163 к.с. за Qashqai

Второто поколение на Nissan Qashqai получава по-мощен турбо бензинов двигател - 1,6-литров със 163 к.с.

Обратно в новината

Коментари - Нов турбо двигател със 163 к.с. за Qashqai | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За горенаписаното,ще се обоснова,харесах дизайна на нивия Xtrail,имал съм предходния модел и го позлвах да теглщ ремурке с морона лодка и каравана!Искам да кажа,че двигателят бе добре и понасяше добре допълнителния товар!разходът достигаше до 10 извин градско с караванта,имайки се предвид тежестта и съпротивлението е напълно нормално!С голяма охото се запътих да проверя цената на нивя Xtrail но веднага се отказах заради СМЕШНО малкия двигател за този модел!!!!Смехотворно е да се конкурираш и конструираш високопроходим и дори градски псевдо СУВ с такъв двигател!

Винаги като гледам този модел и си мисля че има изпусната въчможност да бъде конкурент на германския мини сув сегмет с малко по-мощен дизелов мотор, нормална автоматична скоростна кутия (имам предвид нещо различно от така любимата на нисан CVT), awd и разумна цена. Явно съм само аз защото е супер популярен с анемичните си бензинови мотори и опростеното задно окачване на моделите с предно предаване.

За миг си помислих ,че ще поправят глупостта си с нов 2вулитров дизел или поне 1,8 литоровия дизелов агрегат на франсетата!!Жалкоооо,многооо жалкооо!