Най-странното BMW се връща в производство

Легендарният и най-странен модел в историята на BMW - Isetta, се завръща на пазара.

Обратно в новината

Коментари - Най-странното BMW се връща в производство | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недоразумение е - неустойчиво на преобръщане, а сигурност при удар (от нормална кола дори с 30 км/ч) се обазалагам, че клони към 0. Но дори да се абстрахираме от това, като дизайн можеха доооста повече да си поиграят, както и със светлини, технологии, нещо оригинално, нещо секси, лайфстайл, които продават например фиат 500. Това е една обикновена корубка с едно залепено таблетче вътре на таблото, с части за електрически мотопед и посредствена батерия, произведна в Китай. На мен по снимки ми дава усещане за евтиноджос и посредственост с китайски привкус. За по-малко от тези пари можеш да си купиш отлична градска количка хибрид. Според мен изхабяват хубавата идея, както и се обричат на неуспех в Европа. За Азия - не знам, но то не е малко да пробият там...

на боклуците от БМВ!

Chefo77

Даже котката не може да повярва какво вижда ... Чака вратата да се отвори и да ѝ подадат саламче.

Малките колички са удобни за града, маневрени, икономични, симпатични... Обаче, за една кола, за разумния човек, приоритет номер 1 е сигурността. Колкото по-голямо е купето, толкова по-сигурна е колата. А, в това нещо може да ти счупи ребрата и някой тартонеткаджия, ако ти влезе странично с голяма скорост. Да не говорим, че Хамърът може да те прегази без да разбере. Стависки прегази две коли с три жертви, а той нямаше и драскотина.

Това че колкото по-голямо е купето, толкова е по-сигурно е тоталем мит ! Няма нищо такова ... по тази логика москвичите щяха да са мега сигурни ... При удар с висока скорост тенекето се гъне като хартия.

Ами при леко ПТП отпред и заклинила/изкривена врата как се излиза....? Или има вграден катапулт?

Абсолютно недоразумение! Това и на жената не бих го купил!

Защо пък да е BMW? Оригиналът е италианската Isetta на компанията Iso SpA. BMW са купили лиценз за производство. Лицензианти също са VELAM (France), De Carlo - (Argentina), Romi (Brazil).

кой нормален човек ще даде 20.000 евро за това недоразумение

Таа чистачка и пръскалката ша дадат страшен дефект след 139 отваряне на вратата. Като цело с тоо хладилник да не излазаш на пътя, че ставаш рисков хахахаха.

Тва паркираш и не можеш да излезнеш/влезнеш от колата..

Паркираш перпендикулярно там, където другите паркират успоредно. По-къса е от Смарт. Аз съм на доста години и когато бях малък недалеч от нас паркираше една такава. Ако видим собственика винаги се втурвахме да видим как изглежда това чудо отворено с тази врата отпред. Даже преди около година се сетих за нея и я потърсих в нета. Тогава установих, че е била БМВ. Нямах спомен за марката. Тогава, в началото на 60-те БМВ сигурно ни е била тотално непозната марка.

Avatar952

Е как така - хем двуместен, хем товароносимост 200 кила. Тва се получава малко кат китайските асансьори дет са за 10 човека или 450 кила макс.

Двама човека и чантата с покупките - ето ти ги 200 кила Но пък тази цена направо кърти. Това всъщност си е закрит градски електрически велосипед и е редно да страхотно евтин