Надеждна ли е лимузината на Путин?

Принципно, автомобилите руско производство не се славят с кой знае каква надеждност, но новата лимузина на Путин не би трябвало да е такава.

Обратно в новината

Коментари - Надеждна ли е лимузината на Путин? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са излезли на тестове с буркани, най-малко 2 коли антураж и костюмиран шофьор.

ами да тестват дали може да обслужи колата без да си изцапа костюма

Бе щом не се пали и взривява като краварските лимузини на Мъски пак е добре!

Ти откъде знаеш ? А за Тесла ти смърдят червените чорапи.

А истината е че е похвано и за Руснаците да направят тяхна си луксозна лимузина, и за Мъск да проправя партина за едно по-добре бъдеще. Само за тебе Ганчо Балкански не е похвално да си бъркаш в носа и да раздаваш присъди като никой не ти иска ограниченото мнение. Мизерник.

Добре де, защо трябва непременно да е повредена. Не може ли да ѝ сипват течност за чистачки?

LAMBl

Щото тези работи не се правят на улицата. Как ще кпреш кортежа на президента, за да сипваш течност за чистачки!?

Надеждна е точно толкова, колкото всичко сделано там. Няма значение откъде са купили двигатели, скорости, шаси и електроника, колкото и да са качествени, след като ги е сглобил ватник, за качество и надеждност не може да се говори.

Ватника обаче можа да сглоби Т-34, без електроника, екстри и путки майни и с него такова у гъзо цялата евроджендърска пасмина. Веднъж, засега...Имайте го предвид!

От потник акъл не ни трябва.

Напълно наясно сме, че що се отнася до унищожение, до убиване, като руснаците няма други на света. Те само за това мислят, само с различни видове оръжия за убиване се хвалят. Няма ги никакви за постижения в областта на подпомагане живота на хората, в развитие на нови научни клонове и създаване на машини. Те само за убийства мислят....

Младеж, пак ли говориш за най-унищожавания танк през ВСВ, все едно, че е постижение? Без щатските суровини щяхте да си произвеждате тачанки и да ги пускате срещу "тигрите", ама карай, да не излезе, че защитавам германците. Само трябваше да дават земя на селяните, а не да си мислят, че могат да вземат целия свят на блиц и бащицата щеше да увисне на Червения площад след 6 месеца.