Може ли ЗАЗ да произведе кола заедно с VW?

Нoвият Зaпoрoжeц cпoкoйнo мoжe дa бъдe тaкъв, кaквaтo e нaпримeр кoлaтa oт cнимкитe. Тя e нaпрaвeнa нa бaзaтa нa VW Bееtlе и ЗAЗ-968.

Обратно в новината

Коментари - Може ли ЗАЗ да произведе кола заедно с VW? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да произвеждат заедно каквото си искат. То и без това фолквагините са боклук.

Гъз освен фъшкии друго не прави

Всичко може, но дали има смисъл. Руснаците се доказаха като абсолютхи мърлячи. Не могат нищо да направят като хората. Спомням си клипа за представянето на нов ВАЗ. Путин смъка запали от четвъртия път, но така и не можа да отвори багажника. едно време казваха: Сделано в СССР, но недоделано...

Това ЗАЗ какво беше, аз имам спомен за: 1. Завод Автомобильных Зверей 2. Заплаха Автомоболией Запада

ЗАЗ965А, ама кой да ти помни...

и едните и другите са бангии. немският простонароден вагон е създаден от фашисти и мошеници, а запорожеца е подобие на кола, създадена от комунопитеци

Може, ако от Волксваген им пратят всички части и 5 чоека, за една седмица ще правят по 1 кола.

Малко вероятно, но много възможно!?

Много е симпатично. Бих си взел едно такова, кабриолет ако може.

Що да не може - само дето няма вече да е заз, а ще е фолксваген. Както дачията не е дачия, а е рено. Но това всъщност не е от особено значение.

Всъщност е от огромно значение. Заз не бих карал. Такова, направено от VW може би.

Не виждам защо да не направят нещо заедно. Всички правят, а Боко само обясняваме какви "хубави" магистрали ни е направИл.

Виж сега тъпчо, Боко е забравил да ти спомене, че голяма част от софтуера на европейските автомобилни компании се пише от българи в България. А ти си страдай по тенекеджийство и стругарство.

В Германия има и стругари и тенекеджии. Имат много добре развита образователна система, за да може хората, които не искат или не могат да станат кодери, да има какво да работят. Имат комплексна икономика. Не става само да кодиш, някой трябва и да копа. Без стругари и тенекеджии, ще пишеш код за каруци, ама те пък нямат компютър.

ретро, и доста симпатично :)

по-готино е от сегашния "beetle"

"beetle"...да та еба у специалиста!

Фейса не е на ЗAЗ-968 а на най-стария модел - 965!